ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Οι Rolling Stones ανοίγουν κατάστημα στο Λονδίνο!

Στις 9 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του RS No.9. Οι Rolling Stones ανοίγουν το δικό τους κατάστημα στην φημισμένη Carnaby Street, στο Soho του Λονδίνου. Τον επόμενο μήνα τα εγκαίνια του RS No.9. Το brand name των Rolling Stones δεν «ξεθωριάζει» όσα χρόνια και αν περάσουν και το συγκρότημα φροντίζει σε…

Στις 9 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του RS No.9.

Οι Rolling Stones ανοίγουν το δικό τους κατάστημα στην φημισμένη Carnaby Street, στο Soho του Λονδίνου. Τον επόμενο μήνα τα εγκαίνια του RS No.9.

Το brand name των Rolling Stones δεν «ξεθωριάζει» όσα χρόνια και αν περάσουν και το συγκρότημα φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να κεφαλαιοποιεί την επιτυχία του. Έτσι, οι βετεράνοι rockers ανακοίνωσαν το άνοιγμα του νέου τους καταστήματος, RS No.9, στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Το RS No.9 θα βρίσκεται στην Carnaby Stret, στο Soho του Λονδίνου, μια από τις συνοικίες με έντονο το rock n roll άρωμα. Εκεί, οι fans των Rolling Stones θα μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα της αγαπημένης τους μπάντας καθώς φυσικά και CD και βινύλια όλων των παλιών και νέων κυκλοφοριών.

«Πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα. Είναι μια εμπειρία για όλους τους fans όλων των ηλικιών» αναφέρεται στο δελτίο τύπου που έβγαλαν οι Rolling Stones.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video που έδωσε στην δημοσιότητα το συγκρότημα μέσω Twitter:

Latest from CULTURE

Go to Top