ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Rolling Stones κυκλοφορούν τις δικές τους μπάρες σοκολάτας

Σύντομα στην διάθεση των fans το νέο project του group. Οι Rolling Stones αποτελούν ένα τεράστιο brand name και οι γερόλυκοι rockers φροντίζουν να το εκμεταλλεύονται δεόντως. Το νέο project είναι μάλιστα το πιο… γλυκό. Μετά το άνοιγμα εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Star το…

Σύντομα στην διάθεση των fans το νέο project του group.

Οι Rolling Stones αποτελούν ένα τεράστιο brand name και οι γερόλυκοι rockers φροντίζουν να το εκμεταλλεύονται δεόντως. Το νέο project είναι μάλιστα το πιο… γλυκό.

Μετά το άνοιγμα εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Star το group θα λανσάρει την σοκολάτα γάλακτος Brown Sugar και την μαύρη μπάρα σοκολάτας Cherry Red, που υπάρχει σε στίχο από το γνωστό hit της μπάντας «You Can’t Always Get What You Want».

Το κατάστημα των Stones στο Λονδίνο το οποίο παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας, πουλάει εκτός από CDs και βινύλια, t-shirts καθώς και πλήθος αναμνηστικών.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top