ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Royal Blood κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Limbo»

Οι Royal Blood έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο δείγμα μέσα από το «Typhoons». Το ολοκαίνουριο τραγούδι τους «Limbo» έδωσαν στην δημοσιότητα οι Άγγλοι rockers Royal Blood. Στις 30 Απριλίου η κυκλοφορία του τρίτου δίσκου του συγκροτήματος, «Typhoons». Μετά το ομότιτλο single που απολαύσαμε τον Φεβρουάριο αλλά και το «Trouble’s Coming»,…

Οι Royal Blood έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο δείγμα μέσα από το «Typhoons».

Το ολοκαίνουριο τραγούδι τους «Limbo» έδωσαν στην δημοσιότητα οι Άγγλοι rockers Royal Blood. Στις 30 Απριλίου η κυκλοφορία του τρίτου δίσκου του συγκροτήματος, «Typhoons».

Μετά το ομότιτλο single που απολαύσαμε τον Φεβρουάριο αλλά και το «Trouble’s Coming», οι Mike Kerr και Ben Thatcher κυκλοφόρησαν το «Limbo», δεύτερο δείγμα μέσα από το «Typhoons».

«Είναι το πιο φιλόδοξο και άγριο τραγούδι που έχουμε γράψει ποτέ. Σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι» τονίζει το ντουέτο από το Brighton για το «Limbo».

Το συγκρότημα κάνει λόγο για πρόοδο σε συνθετικό επίπεδο, τονίζοντας ότι πλέον οι Royal Blood έχουν τον δικό τους ήχο που φανερώνει την εξέλιξη τους τόσο ως μουσικοί όσο και ως άνθρωποι.

Ο διάδοχος του «How Did We Get So Dark?» του 2017 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου μέσω της Warner.

Στο τέλος του 2020 οι Royal Blood ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Run The Jewels σε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «The Ground Below» η οποία περιλαμβάνεται στο καταπληκτικό τελευταίο album των δεύτερων, «RTJ4″ που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Ακούστε το:
Το tracklist του «Typhoons»:
01. Trouble’s Coming
02. Oblivion
03. Typhoons
04. Who Needs Friends
05. Million & One
06. Limbo
07. Either You Want It
08. Boilermaker
09. Mad Visions
10. Hold On
11. All We Have Is Now

ROYAL BLOOD - TYPHOONS
ROYAL BLOOD – TYPHOONS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top