ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Royal Blood κυκλοφορούν το τρίτο τους album!

Ακούστε το ομότιτλο single του δίσκου, «Typhoons». Αναμονή τέλος! Οι Royal Blood επιστρέφουν επιτέλους την άνοιξη στην δισκογραφία με την κυκλοφορία του τρίτου τους album που τιτλοφορείται «Typhoons». Στην δημοσιότητα το ομότιτλο single του νέου δίσκου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Άγγλοι από το Brighton έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι…

Ακούστε το ομότιτλο single του δίσκου, «Typhoons».

Αναμονή τέλος! Οι Royal Blood επιστρέφουν επιτέλους την άνοιξη στην δισκογραφία με την κυκλοφορία του τρίτου τους album που τιτλοφορείται «Typhoons». Στην δημοσιότητα το ομότιτλο single του νέου δίσκου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Άγγλοι από το Brighton έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι «Trouble’s Coming», το οποίο τελικά θα είναι αυτό που ανοίγει τον νέο δίσκο. Το «Typhoons» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου από την Warner.

Ακούστε το νέο single που έκανε πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

«Θέλαμε να μεταδώσουμε σε όλο τον δίσκο το συναίσθημα που έχει το συγκεκριμένο τραγούδι» θα πει στις πρώτες του δηλώσεις για το album ο Mike Kerr, frontman των Βρετανών.

Και συνεχίζει: «Δεν θέλαμε να καταστρέψουμε ηχητικά το στυλ που είχαμε από το ντεμπούτο μας ως σήμερα. Απλώς να κάνουμε τον ήχο μας πιο επίκαιρο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά ευτυχώς το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται πολύ φρέσκο και μας δικαιώνει».

Ο Kerr κατέληξε δηλώνοντας πως πρόθεση του συγκροτήματος είναι κάθε ένα από τα νέα τραγούδια να έχει την δική του προσωπικότητα και στυλ και να ξεχωρίζει μέσα από τον επερχόμενο δίσκο.

Το νέο album των Royal Blood έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «How Did We Get So Dark?».

Το tracklist του «Typhoons»:

01. Trouble’s Coming
02. Oblivion
03. Typhoons
04. Who Needs Friends
05. Million & One
06. Limbo
07. Either You Want It
08. Boilermaker
09. Mad Visions
10. Hold On
11. All We Have Is Now

ROYAL BLOOD - TYPHOONS
ROYAL BLOOD – TYPHOONS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top