ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Russian Circles επιστρέφουν στην Αθήνα το 2020

Την Τρίτη 21 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy! Τέσσερα χρόνια μετά το Smoke The Fuzz Fest: Post-Mortem Edition, οι Russian Circles θα εμφανιστούν ξανά στην χώρα μας τον ερχόμενο Απρίλιο. Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην Αθήνα έχοντας μαζί τους το ολοκαίνουριο studio album τους «Blood Year». Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της…

Την Τρίτη 21 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy!

Τέσσερα χρόνια μετά το Smoke The Fuzz Fest: Post-Mortem Edition, οι Russian Circles θα εμφανιστούν ξανά στην χώρα μας τον ερχόμενο Απρίλιο.

Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην Αθήνα έχοντας μαζί τους το ολοκαίνουριο studio album τους «Blood Year».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Smoke The Fuzz Gigs:
Η Smoke The Fuzz Gigs περήφανα παρουσιάζει τους τεράστιους post rockers RUSSIAN CIRCLES για μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, στη σκηνή του Piraeus 117 Academy, την Τρίτη 21 Απριλίου 2020!

Τρίτη 21 Απριλίου 2020 @ Piraeus 117 Academy
Πόρτες: 20:00
Έναρξη: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων
Early-bird tickets: €24
Προπώληση: €27
Ταμείο: €29

Σημεία προπώλησης:
Rhythm Records: Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια, Τηλ. 210 3841550
Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια, Τηλ. 210 3304133
Sound Effect Records: Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Εξάρχεια, Τηλ. 210 8259883

Online προπώληση:
Viva.gr
www.athinorama.gr

-Τηλεφωνικά στο 11876

– Σε φυσικά σημεία: καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, WIND, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00) και Yoleni’s

Λίγα λόγια για τους RUSSIAN CIRCLES

Οι πολυαγαπημένοι instrumental rockers του ελληνικού κοινού, RUSSIAN CIRCLES, επιστρέφουν για μία ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, στο Piraeus 117 Academy, στις 21 Απριλίου 2020! Με το μαγευτικό φετινό album «Blood Year» στις αποσκευές τους, το trio από το Σικάγο υπόσχεται να μαγέψει για άλλη μια φορά όσους θα βρεθούν στην live μυσταγωγία τους..

Οι συστάσεις για τους RUSSIAN CIRCLES είναι περιττές στο ελληνικό κοινό, που από την αρχή της καριέρας τους έχει φροντίσει να τους «αγκαλιάσει» και να παρακολουθήσει την εξέλιξη της 15ετούς πλέον μουσικής πορείας τους. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για αυτό από την ανταπόκριση του κοινού, όταν το Νοέμβρη του 2016 είχε γεμίσει ασφυκτικά το χώρο διεξαγωγής της πρώτης ημέρας του «SMOKE THE FUZZ FEST: Post-mortem edition με fans και κριτικούς να παραληρούν για την επίδοση των RUSSIAN CIRCLES, οι οποίοι είχαν τότε φρέσκο στη φαρέτρα τους το πολυπαινεμένο «Guidance» του 2016.

Και αν «τα πάντα ρει» και όλα αλλάζουν, κάποια πράγματα μένουν ακόμη αναμφισβήτητα σταθερά, όπως η ποιότητα και η δίψα των RUSSIAN CIRCLES να παράγουν εκπληκτική μουσική και εκπλήξεις σε κάθε τους album. Το «Blood Year» (με τον γνωστό μάγο της παραγωγής, Kurt Ballou, πίσω από την κονσόλα) έχει ήδη προφτάσει να μαζέψει επαίνους και διθυράμβους, με μόνο ενάμιση μήνα στην αγορά και όχι αδίκως. Τα Electrical Audio Studios έκαναν και πάλι το θαύμα τους, και οι δαιδαλώδεις συνθέσεις των RUSSIAN CIRCLES αντηχούν καθαρά, μαγικά και εκκωφαντικά, για να εξυψώσουν την φαντασία του ακροατή όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Πολλά κεφάλια είχαν ήδη γυρίσει από περιέργεια και ενθουσιασμό προς το μέρος αυτής της μπάντας ήδη από την αρχή του καλοκαιριού, χάρη στην κυκλοφορία δύο εκπληκτικών single από το δίσκο, «Arluck» και «Milano». Ο κόσμος δε λάθεψε και όντως το φανταστικό σερί των RUSSIAN CIRCLES συνεχίστηκε, όπως φαινόταν από αυτά τα δύο teasers.

Αιθέριες μελωδίες μπλέκονται με σκληρά και μακρόσυρτα κιθαριστικά lead, ενώ στο «Blood Year» οι RUSSIAN CIRCLES πιέζουν όσο ποτέ άλλοτε τη δημιουργικότητά τους, με κομμάτια που θυμίζουν post rock εξαρχής να καταλήγουν σε σχεδόν black metal ξεσπάσματα και φρενήρεις post metal δημιουργίες. Μα, βέβαια, ποιοι καλύτεροι για να έκαναν κάτι τέτοιο παρά οι άνθρωποι που μας έδωσαν δίσκους-ορόσημα όπως τα «Station» και «Guidance» και έχουν πολλές φορές αποδείξει πως τα όρια ανάμεσα στο post rock και το post metal ορίζονται μόνο από τα όρια της δικής μας φαντασίας; Το όνειρο πιάνεται ξανά χέρι-χέρι με τον εφιάλτη στη νέα δημιουργία των RUSSIAN CIRCLES, οδηγώντας από την ηρεμία στο κρεσέντο και από την στατικότητα στο ταξίδι.

Και από την ησυχία των τριών τελευταίων χρόνων, οι RUSSIAN CIRCLES επιστρέφουν στο θόρυβο, έναν θόρυβο που ήδη έχει δημιουργήσει μεταφορικά και το «Blood Year», αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας για το τι θα βιώσουμε όταν η τριπλέτα από το Σικάγο θα βρεθεί ξανά επί ελληνικής σκηνής. Οι RUSSIAN CIRCLES με μεθοδική δουλειά, με συνδυασμό πολλών μουσικών επιρροών και τη φαντασία ως οδηγό, ανεβαίνουν επίπεδο για άλλη μια φορά και στις 21 Απριλίου θα είμαστε ξανά όλοι εκεί, όπως το Νοέμβρη του 2016, για μία ακόμη νύχτα instrumental rock που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας.

LINKS
http://www.russiancirclesband.com/
https://twitter.com/RUSSIANCIRCLES
https://www.instagram.com/russiancircles/
https://www.facebook.com/pg/russiancirclesmusic/

http://smokethefuzz.com/
http://smokethefuzz.gr/
https://www.facebook.com/SmokeTheFuzzGigs
https://www.facebook.com/SmokeTheFuzzFestAthens/

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top