ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Strokes «φιλοσοφούν» online εν μέσω καραντίνας

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Οι Strokes αποφάσισαν να περάσουν λίγο πιο δημιουργικά τις μέρες της αναγκαστικής απομόνωσης, λανσάροντας μια νέα online σειρά από videos. Σε αυτά τα μέλη της μπάντας εν μέσω καραντίνας, συζητούν για διάφορα θέματα. Η νέα online σειρά έχει τίτλο Five Guys Talking About Things…

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Οι Strokes αποφάσισαν να περάσουν λίγο πιο δημιουργικά τις μέρες της αναγκαστικής απομόνωσης, λανσάροντας μια νέα online σειρά από videos. Σε αυτά τα μέλη της μπάντας εν μέσω καραντίνας, συζητούν για διάφορα θέματα.

Η νέα online σειρά έχει τίτλο Five Guys Talking About Things They Know Nothing About, με το πρώτο επεισόδιο να είναι ήδη διαθέσιμο online. Η μπάντα χαρακτήρισε αυτά τα videos ως ένα «ιδιαίτερο ραδιοφωνικό show» το οποίο συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου τους album «The New Abnormal».

Όπως μπορείτε να δείτε, στο 17λεπτο video τα μέλη του συγκροτήματος κάνουν online chat για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, όπως ο θάνατος του Bill Withers, αλλά και κάποιες ιστορίες που σχετίζονται με το group:

Στο επόμενο επεισόδιο, οι Strokes υποσχέθηκαν ότι θα παρουσιαστεί και μια κριτική για το νέο τους album, πρώτου μετά το «Comedown Machine» του 2013.

Το «The New Abnormal» κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή, 10 Απριλίου.

Το tracklist του «The New Abnormal»:
01. The Adults Are Talking
02. Selfless
03. Brooklyn Bridge To Chorus
04. Bad Decisions
05. Eternal Summer
06. At The Door
07. Why Are Sundays So Depressing
08. Not The Same Anymore
09. Ode To The Mets

THE STROKES – THE NEW ABNORMAL

Latest from TV & MOVIES

Go to Top