ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι System Of A Down κυκλοφόρησαν το video του «Genocidal Humanoidz»

Οι SOAD παρουσίασαν το clip μέσω livestream event. Το video clip για το νέο τους τραγούδι «Genocidal Humanoidz» έδωσαν στην δημοσιότητα οι System Of A Down, το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε μέσω livestream. Το συγκρότημα επέστρεψε στο προσκήνιο τον περασμένο Νοέμβριο παρουσιάζοντας τα δύο νέα τραγούδια «Genocidal Humanoidz» και «Protect The…

Οι SOAD παρουσίασαν το clip μέσω livestream event.

Το video clip για το νέο τους τραγούδι «Genocidal Humanoidz» έδωσαν στην δημοσιότητα οι System Of A Down, το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε μέσω livestream.

Το συγκρότημα επέστρεψε στο προσκήνιο τον περασμένο Νοέμβριο παρουσιάζοντας τα δύο νέα τραγούδια «Genocidal Humanoidz» και «Protect The Land», τα οποία γράφτηκαν με αφορμή την διαμάχη της Αρμενίας με τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το συγκρότημα παρουσίασε μέσω livestream το video clip, το οποίο σκηνοθέτησε ο μπασίστας Shavo Odadjan σε συνεργασία με τον Adam Mason.

Δείτε το:

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραγούδια γράφτηκαν από τον κιθαρίστα Daron Malakian, ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή τους, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν στο Armenia Fund.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top