ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Tomahawk κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip

Το συγκρότημα του Mike Patton κυκλοφόρησε το «Dog Eat Dog». Οι Tomahawk του Mike Patton έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Dog Eat Dog», δεύτερο single μέσα από την δισκογραφική τους επιστροφή. Στις 26 Μαρτίου η κυκλοφορία του album «Tonic Immobility». Μετά το «Business Casual», οι Tomahawk επιστρέφουν στην…

Το συγκρότημα του Mike Patton κυκλοφόρησε το «Dog Eat Dog».

Οι Tomahawk του Mike Patton έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Dog Eat Dog», δεύτερο single μέσα από την δισκογραφική τους επιστροφή. Στις 26 Μαρτίου η κυκλοφορία του album «Tonic Immobility».

Μετά το «Business Casual», οι Tomahawk επιστρέφουν στην δισκογραφία με το πρώτο τους album έπειτα από 7 ολόκληρα χρόνια!

Το δεύτερο single του δίσκου είναι το «Dog Eat Dog», το group που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο Mike Patton από πλευράς του συγκροτήματος μίλησε για το νέο κομμάτι αλλά και το video, με αρκετή δόση χιούμορ: «Τα σκυλιά περιμένουν υπομονετικά για να καταλάβουν αυτόν τον κόσμο… Τα σκυλιά κυβερνάν αυτόν τον κόσμο».

ο album θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του Mike Patton, Ipecac Recordings, στις 26 Μαρτίου, με τις προ-παραγγελίες να είναι ήδη διαθέσιμες.

Οι Tomahawk αποτελούνται από τον Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble), Trevor Dunn (Mr. Bungle, Fantômas), Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle) και John Stanier (Helmet, Battles).

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, αλλά όχι μόνο. Αρκετός κόσμος νιώθει αδύναμος. Όλα αυτά τα συναισθήματα αποτυπώθηκαν σε αυτό το album. Δεν πολιτικοποιούμε την μουσική μας. Για εμένα το rock είναι μια εναλλακτική απεικόνιση της πραγματικότητας» είπε για το πολυαναμενόμενο album ο Denison.

Το tracklist του «Tonic Immobility»:
01. SHHH!
02. Valentine Shine
03. Predators and Scavengers
04. Doomsday Fatigue
05. Business Casual
06. Tattoo Zero
07. Fatback
08. Howlie
09. Eureka
10. Sidewinder
11. Recoil
12. Dog Eat Dog

TOMAHAWK - TONIC IMMOBILITY
TOMAHAWK – TONIC IMMOBILITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top