ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ulver ανακοίνωσαν το νέο τους album «Flowers Of Evil» και την βιογραφία «Wolves Evolve: The Ulver Story»

Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του album και του βιβλίου. Οι Ulver ανακοίνωσαν σήμερα το νέο τους, 14ο συνολικά studio album, «Flowers Of Evil», καθώς και την βιογραφία τους «Wolves Evolve: The Ulver Story». Στις 28 Αυγούστου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Οι Ulver έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του…

Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του album και του βιβλίου.

Οι Ulver ανακοίνωσαν σήμερα το νέο τους, 14ο συνολικά studio album, «Flowers Of Evil», καθώς και την βιογραφία τους «Wolves Evolve: The Ulver Story». Στις 28 Αυγούστου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Ulver έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους δίσκου, ενώ ανακοίνωσαν και την βιογραφία τους, η οποία εκτυλίσσεται σε 336 σελίδες!

Έχοντας ακούσει ήδη τα «Little Boy» και «Russian Doll», οι Ulver δημοσιοποίησαν όλες τις πληροφορίες του νέου τους album που θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «The Assassination Of Julius Caesar» του 2017. Το «Flowers Of Evil» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 28 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει 8 συνθέσεις.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, το νέο album βρίσκει τους Ulver να πειραματίζονται ακόμα περισσότερο με τα beats, τα synths αλλά και τις κιθάρες, σε έναν δίσκο που αποτελεί την φυσική συνέχεια του σπουδαίου προκατόχου του.

Η παραγωγή και η μίξη του δίσκου έχει γίνει από τους Michael Rendall (The Orb) και Martin Glover.

Το album θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος, House Of Mythology, με τις προ-παραγγελίες να είναι ήδη online.

Το tracklist του «Flowers Of Evil»:
01. One Last Dance
02. Russian Doll
03. Machine Guns And Peacock Feathers
04. Hour Of The Wolf
05. Apocalypse 1993
06. Little Boy
07. Nostalgia
08. A Thousand Cuts

Οι «Λύκοι» όμως δεν έμειναν εκεί… Παράλληλα με τον δίσκο ανακοίνωσαν και την επίσημη βιογραφία τους με τίτλο «Wolves Evolve: The Ulver Story», η οποία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με το συγκρότημα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του group, καθώς και ανέκδοτες ιστορίες από το συγκρότημα.

Η ιστορία αρχίζει από τις πρώτες ημέρες των Ulver, πίσω στις αρχές των 90s και φτάνει μέχρι το σήμερα, λίγο πριν την δημιουργία του «Flowers Of Evil».

WOLVES EVOLVE: THE ULVER STORY

Latest from TOP STORIES

Go to Top