ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ulver κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Little Boy»

Στα σκαριά ο νέος δίσκος των Νορβηγών. Οι Ulver κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι «Little Boy», καλώντας μας να μείνουμε σπίτι. Δεύτερο κομμάτι μετά το «Russian Doll». Αργότερα μέσα στην χρονιά ο νέος δίσκος των Νορβηγών. Λίγες εβδομάδες μετά το «Russian Doll», οι Ulver επιστρέφουν με νέο κομμάτι, το οποίο…

Στα σκαριά ο νέος δίσκος των Νορβηγών.

Οι Ulver κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι «Little Boy», καλώντας μας να μείνουμε σπίτι. Δεύτερο κομμάτι μετά το «Russian Doll». Αργότερα μέσα στην χρονιά ο νέος δίσκος των Νορβηγών.

Λίγες εβδομάδες μετά το «Russian Doll», οι Ulver επιστρέφουν με νέο κομμάτι, το οποίο μάλιστα διαθέτουν δωρεάν μέσω της σελίδας τους στο Bandcamp.

Το «Little Boy», όπως και ο προκάτοχος του, μας δίνουν το στίγμα στο οποίο θα κινηθεί η μπάντα για τον διάδοχο του καταπληκτικού «The Assassination Of Julius Caesar» του 2018.

«Αυτό είναι το νέο μας κομμάτι. Προς το παρόν δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Αυτές οι ώρες είναι για να μείνουμε σπίτι, να διαβάσουμε και να ακούσουμε μουσική», αναφέρει το μήνυμα των Ulver στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο album των Ulver αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top