ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ulver κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Nostalgia»

Τρίτο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album «Flowers Of Evil». Οι Ulver έδωσαν στην δημοσιότητα το «Nostalgia», τρίτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Flowers Of Evil». Στις 28 Αυγούστου ο νέος δίσκος αλλά και το βιβλίο με την ιστορία των Νορβηγών. Μετά τα «Russian Doll» και «Little…

Τρίτο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album «Flowers Of Evil».

Οι Ulver έδωσαν στην δημοσιότητα το «Nostalgia», τρίτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Flowers Of Evil». Στις 28 Αυγούστου ο νέος δίσκος αλλά και το βιβλίο με την ιστορία των Νορβηγών.

Μετά τα «Russian Doll» και «Little Boy», οι Ulver επιστρέφουν με το τρίτο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Flowers Of Evil». Το «Nostalgia» έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες από την House Of Mythology Records, με τους fans να αδημονούν για τον διάδοχο του καταπληκτικού «The Assassination Of Julius Caesar».

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, το νέο album βρίσκει τους Ulver να πειραματίζονται ακόμα περισσότερο με τα beats, τα synths αλλά και τις κιθάρες, σε έναν δίσκο που αποτελεί την φυσική συνέχεια του σπουδαίου προκατόχου του. Η παραγωγή και η μίξη του δίσκου έχει γίνει από τους Michael Rendall (The Orb) και Martin Glover.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, παράλληλα με το νέο album, οι Ulver θα ρίξουν στην αγορά και την επίσημη βιογραφία τους με τίτλο «Wolves Evolve: The Ulver Story», η οποία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με το συγκρότημα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του group, καθώς και ανέκδοτες ιστορίες. Η ιστορία αρχίζει από τις πρώτες ημέρες των Ulver, πίσω στις αρχές των 90s και φτάνει μέχρι το σήμερα, λίγο πριν την δημιουργία του «Flowers Of Evil».

Το tracklist του «Flowers Of Evil»:
01. One Last Dance
02. Russian Doll
03. Machine Guns And Peacock Feathers
04. Hour Of The Wolf
05. Apocalypse 1993
06. Little Boy
07. Nostalgia
08. A Thousand Cuts

ULVER – FLOWERS OF EVIL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top