ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ulver κυκλοφόρησαν το video του νέου τους single «Russian Doll»

Πρώτο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album. Τρία χρόνια μετά το εκπληκτικό «The Assassination Of Julius Caesar», οι Ulver επιστρέφουν με το πρώτο video clip μέσα από το επερχόμενο album τους. Οι Νορβηγοί έδωσαν στην δημοσιότητα το «Russian Doll», με τις πληροφορίες του νέου δίσκου να αναμένονται σύντομα. Το…

Πρώτο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album.

Τρία χρόνια μετά το εκπληκτικό «The Assassination Of Julius Caesar», οι Ulver επιστρέφουν με το πρώτο video clip μέσα από το επερχόμενο album τους. Οι Νορβηγοί έδωσαν στην δημοσιότητα το «Russian Doll», με τις πληροφορίες του νέου δίσκου να αναμένονται σύντομα.

Το video clip γυρίστηκε στο Λονδίνο, ενώ η μίξη έγινε ξανά από τον Michael Randall και τον Martin «Youth» Glover, με τους οποίους η μπάντα έχει συνεργαστεί και στο τελευταίο της album.

Οι Ulver λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του «The Assassination Of Julius Caesar» κυκλοφόρησαν το EP «Sic Transit Gloria Mundi».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top