ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Wardruna κυκλοφόρησαν το 10λεπτο single «Andvevarljod»

Τρίτο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album τους «Kvitravn». Οι Wardruna έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους 10λεπτο single «Andvevarljod» μέσα από το επερχόμενο album τους «Kvitravn». Στις 22 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Σκανδιναβών. Μετά τα «Lyfjaberg» αλλά και το ομότιτλο τραγούδι που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην…

Τρίτο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album τους «Kvitravn».

Οι Wardruna έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους 10λεπτο single «Andvevarljod» μέσα από το επερχόμενο album τους «Kvitravn». Στις 22 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Σκανδιναβών.

Μετά τα «Lyfjaberg» αλλά και το ομότιτλο τραγούδι που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά και έκαναν αίσθηση στους fans της μπάντας, οι Wardruna μας δίνουν ακόμα μια γεύση μέσα από το νέο τους album που θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές του 2021.

Για το «Andvevarljod» («The Song Of The Spirit-Weavers)» ο εγκέφαλος του συγκροτήματος Einar Selvik δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι καθώς ήταν το πρώτο που έγραψα για τον δίσκο. Μουσικά βασίζεται σε πολύ παλιές παραδόσεις και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτές οι παραδόσεις περνάνε στις επόμενες γενιές».

Ο Selvik δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους αρκετούς καλεσμένους που συμμετέχουν στον δίσκο και ανέβασαν το επίπεδο του.

Ακούστε το «Andvevarljod» («The Song Of The Spirit-Weavers)»:

Ο Selvik έδωσε στην δημοσιότητα και μια μικρότερη εκτέλεση του κομματιού, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μουσικά, το νέο album συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η τριλογία «Runaljod», με τους Wardruna να χρησιμοποιούν ακόμα μια φορά αρκετά παραδοσιακά όργανα, καθώς και μια μικρή χορωδία παραδοσιακής μουσικής. Στιχουργικά, τα 11 τραγούδια του δίσκου καταπιάνονται με την μαγεία, τις δοξασίες και τις παγανιστικές τελετές που συναντά κανείς στην Σκανδιναβική μυθολογία.

Το tracklist του «Kvitravn»:
01. Synkverv
02. Kvitravn
03. Skugge
04. Grá
05. Fylgjutal
06. Munin
07. Kvit Ηjort
08. Viseveiding
09. Ni
10. Vindavlarljod
11. Andvevarljod

WARDRUNA – KVITRAVN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top