ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Wardruna κυκλοφόρησαν το video clip του «Skugge»

Στις 22 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Kvitravn». Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album «Kvitravn», οι Wardruna έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album τους. Το «Skugge» είναι το τελευταίο δείγμα μέσα από τον δίσκο που κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Ιανουαρίου. «Είναι ένα…

Στις 22 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Kvitravn».

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album «Kvitravn», οι Wardruna έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album τους. Το «Skugge» είναι το τελευταίο δείγμα μέσα από τον δίσκο που κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Ιανουαρίου.

«Είναι ένα τραγούδι για τις σκιές και την προσπάθεια να βρεις απαντήσεις τόσο μέσα σου όσο και στον κόσμο» θα πει ο ηγέτης του συγκροτήματος Einar Seilvik.

Δείτε το lyric video του «Skugge»:

Μουσικά, το νέο album συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η τριλογία «Runaljod», με τους Wardruna να χρησιμοποιούν ακόμα μια φορά αρκετά παραδοσιακά όργανα, καθώς και μια μικρή χορωδία παραδοσιακής μουσικής. Στιχουργικά, τα 11 τραγούδια του δίσκου καταπιάνονται με την μαγεία, τις δοξασίες και τις παγανιστικές τελετές που συναντά κανείς στην Σκανδιναβική μυθολογία.

Το tracklist του «Kvitravn»:
01. Synkverv
02. Kvitravn
03. Skugge
04. Grá
05. Fylgjutal
06. Munin
07. Kvit Ηjort
08. Viseveiding
09. Ni
10. Vindavlarljod
11. Andvevarljod

WARDRUNA - KVITRAVN
WARDRUNA – KVITRAVN

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top