ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Weezer αφιερώνουν το νέο τους album στον Eddie Van Halen

Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του «Van Weezer». Οι Weezer έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου «Van Weezer», καθώς και το νέο τραγούδι «I Need Some Of That». Τον επόμενο μήνα, μετά από αρκετές αναβολές, η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Weezer έχουν δηλώσει οπαδοί του σκληρού ήχου. Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής…

Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του «Van Weezer».

Οι Weezer έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου «Van Weezer», καθώς και το νέο τραγούδι «I Need Some Of That». Τον επόμενο μήνα, μετά από αρκετές αναβολές, η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Weezer έχουν δηλώσει οπαδοί του σκληρού ήχου. Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Rivers Cuomo ήταν μεγάλος fan των Kiss, ο κιθαρίστας Brian Bell λάτρης των Black Sabbath, ο drummer Patrick Wilson οπαδός των Van Halen και Rush, ενώ ο μπασίστας Scott Shriner έχει τις ρίζες του σε πιο ακραία ακούσματα όπως οι Metallica και οι Slayer.

Οι Weezer αφιερώνουν το «Van Weezer» στην μνήμη του Eddie Van Halen. Ο δίσκος θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Μαΐου.

Για το ύφος του δίσκου, ο frontman Rivers Cuomo είπε: «Θα έλεγα πως μοιάζει με το «Blue Album», μόνο που εδώ υπάρχουν περισσότερα riffs. Μιλάω για metal και hard rock riffs. Στην ουσία του όμως παραμένει ένας πιασάρικος pop/rock δίσκος στο γνωστό μας ύφος».

Το συγκρότημα είχε δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το album τον Μάιο του 2020, αλλά πλέον μοιράζεται μαζί μας όλες τις λεπτομέρειες, το εξώφυλλο, το tracklist καθώς και το lyric video του νέου τραγουδιού «I Need Some Of That»:

Το tracklist του «Van Weezer»:
01. Hero
02. All The Good Ones
03. The End Of The Game
04. I Need Some Of That
05. Beginning Of The End
06. Blue Dream
07. 1 More Hit
08. Sheila Can Do It
09. She Needs Me
10. Precious Metal Girl

WEEZER - VAN WEEZER
WEEZER – VAN WEEZER

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top