ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Weezer κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Hero»

Αφιερωμένο σε όλους τους ήρωες της καθημερινότητας. Οι Weezer έδωσαν στην δημοσιότητα το video του νέου τους τραγουδιού «Hero», το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλους τους καθημερινούς ήρωες που δοκιμάζονται την περίοδο της πανδημίας. Καθυστερεί λόγω COVID-19 η κυκλοφορία του νέου album από τους Αμερικανούς. «Αυτό το τραγούδι είναι για…

Αφιερωμένο σε όλους τους ήρωες της καθημερινότητας.

Οι Weezer έδωσαν στην δημοσιότητα το video του νέου τους τραγουδιού «Hero», το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλους τους καθημερινούς ήρωες που δοκιμάζονται την περίοδο της πανδημίας. Καθυστερεί λόγω COVID-19 η κυκλοφορία του νέου album από τους Αμερικανούς.

«Αυτό το τραγούδι είναι για όλους εσάς που μένετε σπίτι αλλά και όσους δίνετε αγώνα σε αυτές τις συνθήκες» τονίζουν οι Weezer για το «Hero».

Το συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το νέο του album «Van Weezer» στις 15 Μαΐου μέσω της Crush/Atlantic, ωστόσο ο σχεδιασμός ανατράπηκε λόγω κορωνοϊού. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

Για το ύφος του δίσκου, ο frontman Rivers Cuomo είπε: «Θα έλεγα πως μοιάζει με το «Blue Album», μόνο που εδώ υπάρχουν περισσότερα riffs. Μιλάω για metal και hard rock riffs. Στην ουσία του όμως παραμένει ένας πιασάρικος pop/rock δίσκος στο γνωστό μας ύφος».

Στα τέλη της περσινής χρονιάς ακούσαμε το πρώτο single μέσα από το album, «The End Of The Game».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Van Weezer» αναμένονται σύντομα.

WEEZER – VAN WEEZER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top