ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Within Temptation κυκλοφορούν το single «The Purge»

Νέο τραγούδι από τους Ολλανδούς symphonic rockers. Οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους «The Purge», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το νέο τραγούδι έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το «Entertain You», που έκανε την αρχή σε αυτή την νέα σειρά από singles που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το επόμενο…

Νέο τραγούδι από τους Ολλανδούς symphonic rockers.

Οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους «The Purge», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το νέο τραγούδι έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το «Entertain You», που έκανε την αρχή σε αυτή την νέα σειρά από singles που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα οι Ολλανδοί.

Ακούστε το κομμάτι:

Οι Within Temptation αναγκάστηκαν να ακυρώσουν όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες τους για το 2020 και αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω σε νέα μουσική. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακούσουμε και άλλα νέα κομμάτια.

Το «Entertain You» παίχτηκε αρκετά σε όλα τα mainstream rock ραδιόφωνα της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών φτάνοντας στην πρώτη θέση του Billboard Mainstream Rock Indicator και στην 18η θέση του Billboard Rock Indicator chart στις Η.Π.Α.

Ο τελευταίος δίσκος των Within Temptation με τίτλο «Resist» κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 και τα πήγε εξαιρετικά καλά εμπορικά, φτάνοντας μέχρι την 1η θέση των Γερμανικών charts.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top