ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Όλες οι κυκλοφορίες της φετινής Record Store Day

Μεγάλο ενδιαφέρον για το rock και metal κοινό. Στις 18 Απριλίου θα διεξαχθεί η φετινή γιορτή του βινυλίου, με αρκετές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες να περιμένουν και φέτος τους λάτρεις του αγαπημένου format. Μεγάλο το ενδιαφέρον για το rock και metal κοινό. Δείτε όλη την λίστα με τις φετινές κυκλοφορίες. Οι διοργανωτές…

Μεγάλο ενδιαφέρον για το rock και metal κοινό.

Στις 18 Απριλίου θα διεξαχθεί η φετινή γιορτή του βινυλίου, με αρκετές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες να περιμένουν και φέτος τους λάτρεις του αγαπημένου format. Μεγάλο το ενδιαφέρον για το rock και metal κοινό. Δείτε όλη την λίστα με τις φετινές κυκλοφορίες.

Οι διοργανωτές της Record Store Day έδωσαν στην δημοσιότητα όλη την λίστα με τις φετινές κυκλοφορίες, στην οποία υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.

Σε ότι αφορά τα δικά μας χωράφια, ξεψαχνίσαμε την λίστα και βρήκαμε μερικές πολύ ελκυστικές κυκλοφορίες, όπως η συλλογή «The Obelisk» από τους Clutch, στην οποία περιλαμβάνονται 16 βινύλια, το «Let’s Rock» των Black Keys σε διπλό βινύλιο, την επετειακή επανακυκλοφορία του «British Steel» από τους Judas Priest, αλλά και την επανέκδοση του «McCartney» από τον Paul McCartney.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη την λίστα με τις φετινές κυκλοφορίες της Record Store Day.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην φετινή Record Store Day.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top