ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλες οι πληροφορίες για το νέο album των Need

Στις 12 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Norchestrion: A Song For The End». Οι Need ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Norchestrion: A Song For The End». Στις αρχές της επόμενης χρονιάς μέσω της Ikaros Records ο διάδοχος του εκπληκτικού «Hegaiamas: A Song For Freedom». Το…

Στις 12 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Norchestrion: A Song For The End».

Οι Need ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Norchestrion: A Song For The End». Στις αρχές της επόμενης χρονιάς μέσω της Ikaros Records ο διάδοχος του εκπληκτικού «Hegaiamas: A Song For Freedom».

Το νέο album θα είναι διαθέσιμο σε digipak CD, διπλό βινύλιο (με limited edition χρωματιστή έκδοση), καθώς και ένα box-set που θα περιλαμβάνει το βινύλιο, το CD καθώς και ένα αποκλειστικό t-shirt. Φυσικά, ο δίσκος θα βγει ψηφιακά και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πρώτο single του «Norchestrion: A Song For The End» είναι το «Nemmortal», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου, παράλληλα με την έναρξη των προ-παραγγελιών του album μέσα από το Bandcamp του συγκροτήματος.

Οι Need στο μήνυμα τους για την κυκλοφορία του δίσκου εξηγούν: «Η 5η Νοεμβρίου έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας καθώς ήταν η ημερομηνία που δώσαμε το 2005 την πρώτη μας συναυλία, οπότε αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την επέτειο 15 ετών της μπάντας! Το 2015, για την αντίστοιχη των 10 χρόνων είχαμε δώσει μια ξεχωριστή συναυλία μεταξύ φίλων, κάτι που επιθυμούσαμε να επαναλάβουμε και φέτος πιο εκτεταμένα αλλά δυστυχώς η πανδημία ακύρωσε τα σχέδια μας».

Το μήνυμα των Need συνεχίζει: «Για να τιμήσουμε την επέτειο, σκοπεύουμε να επανακυκλοφορήσουμε την δισκογραφία μας, η οποία το προηγούμενο διάστημα ήταν εξαντλημένη. Συνεπώς, αναμείνατε για περισσότερες λεπτομέρειες. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την αγάπη σας».

Διαβάστε ακόμα: Φάγαμε ινδικό με τους Need

Το tracklist του «Norchestrion: A Song For The End»:
01. Avia
02. Beckethead
03. Nemmortal
04. Bloodlux
05. V.a.d.i.s.
06. Norchestrion
07. Circadian
08. Ananke
09. Kinwind

NEED - NORCHESTRION: A SONG FOR THE END
NEED – NORCHESTRION: A SONG FOR THE END

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top