ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλες οι πληροφορίες για το νέο album των Tomahawk του Mike Patton!

Το «Tonic Immobility» κυκλοφορεί στις 26 Μαρτίου. Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου album των Tomahawk, «Tonic Immobility», πρώτου μετά από 7 χρόνια! Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το πρώτο single «Business Casual». Χτες σας ενημερώσαμε για την δήλωση του Mike Patton ότι ο νέος…

Το «Tonic Immobility» κυκλοφορεί στις 26 Μαρτίου.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου album των Tomahawk, «Tonic Immobility», πρώτου μετά από 7 χρόνια! Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το πρώτο single «Business Casual».

Χτες σας ενημερώσαμε για την δήλωση του Mike Patton ότι ο νέος δίσκος των Tomahawk είναι έτοιμος και σήμερα έχουμε όλες τις πληροφορίες καθώς και το πρώτο single!

Το album θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του Mike Patton, Ipecac Recordings, στις 26 Μαρτίου με το πρώτο single, «Business Casual», να είναι διαθέσιμο ήδη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Οι Tomahawk αποτελούνται από τον Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble), Trevor Dunn (Mr. Bungle, Fantômas), Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle) και John Stanier (Helmet, Battles).

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, αλλά όχι μόνο. Αρκετός κόσμος νιώθει αδύναμος. Όλα αυτά τα συναισθήματα αποτυπώθηκαν σε αυτό το album. Δεν πολιτικοποιούμε την μουσική μας. Για εμένα το rock είναι μια εναλλακτική απεικόνιση της πραγματικότητας» λέει στις πρώτες του δηλώσεις για το πολυαναμενόμενο album ο Denison.

Οι Tomahawk ξεκίνησαν να δισκογραφούν στις αρχές του 2000, με το ομότιτλο ντεμπούτο τους να βγαίνει στην αγορά το 2001, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε το «Mit Gas». Το 2007 οι Tomahawk κυκλοφόρησαν το «Anonymous», με το group να μπαίνει στον πάγο μέχρι το 2013, όταν και κυκλοφόρησε το τελευταίο του ως σήμερα LP «Oddfellows».

Το tracklist του «Tonic Immobility»:
01. SHHH!
02. Valentine Shine
03. Predators and Scavengers
04. Doomsday Fatigue
05. Business Casual
06. Tattoo Zero
07. Fatback
08. Howlie
09. Eureka
10. Sidewinder
11. Recoil
12. Dog Eat Dog

TOMAHAWK - TONIC IMMOBILITY
TOMAHAWK – TONIC IMMOBILITY

Latest from TOP STORIES

Go to Top