ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το ολόγραμμα της Amy Winehouse βγαίνει σε περιοδεία

Ακολουθώντας την μόδα των τελευταίων ετών, το ολόγραμμα της Amy Winehouse πρόκειται να βγει σε περιοδεία μέσα στο 2019. Η παραγωγή υπόσχεται ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα, με το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα και την περιουσία της αδικοχαμένης Βρετανίδας τραγουδίστριας να έχει δώσει την συγκατάθεση του. Το show θα στηθεί…

Ακολουθώντας την μόδα των τελευταίων ετών, το ολόγραμμα της Amy Winehouse πρόκειται να βγει σε περιοδεία μέσα στο 2019.

Η παραγωγή υπόσχεται ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα, με το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα και την περιουσία της αδικοχαμένης Βρετανίδας τραγουδίστριας να έχει δώσει την συγκατάθεση του.

Το show θα στηθεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και στις συναυλίες θα περιλαμβάνονται μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση.

«Για εμάς αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων και χαιρόμαστε που αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse με τίτλο «Back To Black» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Η Amy Winehouse πέθανε το 2011 σε ηλικία 27 ετών.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top