ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy και Elton John μαζί στο νέο single «Ordinary Man»

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι από το επερχόμενο album του madman. Στην δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο Ozzy Osbourne το νέο του single «Ordinary Man», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Elton John! Στις 21 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου album από τον τραγουδιστή των Black Sabbath. Στο τραγούδι, εκτός του John,…

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι από το επερχόμενο album του madman.

Στην δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο Ozzy Osbourne το νέο του single «Ordinary Man», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Elton John! Στις 21 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου album από τον τραγουδιστή των Black Sabbath.

Στο τραγούδι, εκτός του John, συμμετέχουν ακόμα οι Slash και Duff McKagan από τους Guns N Roses καθώς και ο Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers.

«Όλα έγιναν πολύ φυσιολογικά. Και ο Elton αλλά και ο Slash είναι καλοί μου φίλοι. Το κομμάτι μου θύμισε αρκετά παλιότερα τραγούδια του Elton και έτσι του ζήτησαν να τραγουδήσει μαζί μου. Το συζητήσαμε με την Sharon και προχωρήσαμε» είπε ο Ozzy για το «Ordinary Man».

Από το «Ordinary Man» έχουμε ακούσει ήδη τα «Straight To Hell»:

και «Under The Graveyard»:

Το «Ordinary Man» βρίσκεται στην λίστα με τις 50 κυκλοφορίες που περιμένουμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

OZZY OSBOURNE – ORDINARY MAN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top