ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ozzy Osbourne: Από το 2003 αντιμέτωπος με τη νόσο του Πάρκινσον

«Με ξεγράφουν συνέχεια αλλά εγώ πάντα επιστρέφω». Αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του έκανε ο Ozzy Osbourne, μιλώντας στους Los Angeles Times. Ο βετεράνος frontman δήλωσε πως για πρώτη φορά διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2003 και απλώς το πρόβλημα με τα χρόνια επιδεινώθηκε. «Δεν πρόκειται να πεθάνω…

«Με ξεγράφουν συνέχεια αλλά εγώ πάντα επιστρέφω».

Αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του έκανε ο Ozzy Osbourne, μιλώντας στους Los Angeles Times. Ο βετεράνος frontman δήλωσε πως για πρώτη φορά διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2003 και απλώς το πρόβλημα με τα χρόνια επιδεινώθηκε.

«Δεν πρόκειται να πεθάνω από Πάρκινσον. Έχω ξεγελάσει τον θάνατο πολλές φορές. Αν αύριο μαθαίνατε ότι ο Ozzy Osbourne πέθανε, μάλλον θα είχατε ξαφνιαστεί» είπε στους L.A. Times ο madman.

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος με έχει ξεγράψει πολλές φορές, αλλά εγώ πάντα βρίσκω τρόπο και επιστρέφω».

Ο Ozzy αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει την ασθένεια του μαζί με την Sharon και την υπόλοιπη οικογένεια του: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Το ατύχημα και η πτώση που είχα μου προκάλεσαν αφόρητους πόνους. Παίρνω αρκετά φάρμακα μετά την εγχείρηση. Υπάρχουν φορές που νιώθω τα πόδια μου κρύα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την ασθένεια μου».

Παρόλα αυτά, ο Ozzy δεν το βάζει κάτω και την επόμενη εβδομάδα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του solo album «Ordinary Man».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top