ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne και Post Malone στο video του «It’s a Raid»

Το νέο video clip των δύο ανδρών μέσα από το «Ordinary Man». Ο Ozzy Osbourne έδωσε στην δημοσιότητα το video clip για το «It’s a Raid». Πρόκειται για το κομμάτι με το οποίο συνεργάστηκε με τον διάσημο rapper Post Malone στο τελευταίο του album «Ordinary Man». «Πριν από δύο χρόνια…

Το νέο video clip των δύο ανδρών μέσα από το «Ordinary Man».

Ο Ozzy Osbourne έδωσε στην δημοσιότητα το video clip για το «It’s a Raid». Πρόκειται για το κομμάτι με το οποίο συνεργάστηκε με τον διάσημο rapper Post Malone στο τελευταίο του album «Ordinary Man».

«Πριν από δύο χρόνια δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Post Malone. Από τότε έχουμε δουλέψει μαζί σε δύο τραγούδια και έχουμε εμφανιστεί μαζί δύο φορές» αναφέρει ο βετεράνος τραγουδιστής στην γραπτή του δήλωση.

«Δυστυχώς λόγω των συνθηκών της πανδημίας δεν είχαμε την δυνατότητα να γυρίσουμε ένα video clip, συνεπώς το animated clip ήταν η καλύτερη λύση» προσθέτει ο Άγγλος frontman.

Στο clip βρίσκουμε τους δύο πρωταγωνιστές στους δρόμους του Los Angeles με την αστυνομία να τους καταδιώκει. Δείτε το:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top