ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: Στα μισά του δρόμου για το νέο album

Ο Ozzy ετοιμάζει τον διάδοχο του «Ordinary Man». Ο Ozzy Osbourne βρίσκεται στα μισά του δρόμου για την ολοκλήρωση του νέου του album, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο παραγωγός του, Andrew Watt. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του δίσκου που θα διαδεχθεί το «Ordinary Man». Μιλώντας στο Guitar World,…

Ο Ozzy ετοιμάζει τον διάδοχο του «Ordinary Man».

Ο Ozzy Osbourne βρίσκεται στα μισά του δρόμου για την ολοκλήρωση του νέου του album, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο παραγωγός του, Andrew Watt. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του δίσκου που θα διαδεχθεί το «Ordinary Man».

Μιλώντας στο Guitar World, ο Watt επιβεβαίωσε την πληροφορία που θέλει τον madman να δουλεύει πάνω σε ακόμα ένα album, πληροφορώντας μας πως η μισή δουλειά έχει ήδη γίνει!

«Βρισκόμαστε στο μέσο της διαδικασίας. Είναι πολύ δύσκολο με την πανδημία, καθώς πρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς. Κάνουμε τεστ κάθε μέρα, εγώ ο Ozzy και ο ηχολήπτης. Η διαδικασία μας παίρνει λίγο παραπάνω από όσο συνήθως, αλλά δεν γίνεται αλλιώς».

Ερωτώμενος για το ύφος του νέου δίσκου, Watt είπε: «Είναι πολύ νωρίς καθώς δουλεύουμε πάνω σε αρκετά νέα κομμάτια που δεν έχουν ακόμα την τελική τους μορφή. Υπάρχουν πάντως κάποια κομμάτια που είναι 8-9 λεπτά το καθένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Για το εάν υπάρχουν guests στο επερχόμενο album, ο Watt τόνισε: «Υπάρχουν αρκετοί που έχουν συνεισφέρει. Δεν ξέρω τελικά όμως ποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στο album. Ξεκινήσαμε κάποια κομμάτια με τον Robert Trujillo (Metallica) και με τον Chad (σ.σ. Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers, ο οποίος έπαιξε και στο «Ordinary Man»). Μαζί μας ήταν για ένα διάστημα και ο Taylor Hawkins των Foo Fighters. Ο τελευταίος δίσκος ήταν πολύ ιδιαίτερος και ήταν πολύ σημαντικό για όσους συμμετείχαν. Θέλαμε να πετύχουμε το ίδιο και τώρα».

Διαβάστε ακόμα: Το «Ordinary Man» στην λίστα του rockyourlife με τα 50 καλύτερα albums του 2020.

Πριν από λίγες ημέρες η Sharon Osbourne διαγνώστηκε με κορωνοϊό, με τον Ozzy -λόγω και της κατάστασης της υγείας του- να έχει αρνητικό τεστ.

Πρόθεση του βετεράνου τραγουδιστή είναι να βγει ξανά στον δρόμο για την ολοκλήρωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του No More Tours 2, κάτι που αναμένεται να συμβεί το 2022.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top