ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Panopticon – The Crescendo Of Dusk

Μετά το περσινό εκπληκτικό δίωρο έπος «The Scars Of The Once Nameless Wilderness I & II» ο Austin Lunn επιστρέφει φέτος με ακόμα δύο τραγούδια συνολικής διάρκειας 20 λεπτών, συνεχίζοντας να τροφοδοτεί το μουσικό του όραμα. Η τεράστια αγάπη του για το Σκανδιναβικό black αλλά και το νέο black metal…

Μετά το περσινό εκπληκτικό δίωρο έπος «The Scars Of The Once Nameless Wilderness I & II» ο Austin Lunn επιστρέφει φέτος με ακόμα δύο τραγούδια συνολικής διάρκειας 20 λεπτών, συνεχίζοντας να τροφοδοτεί το μουσικό του όραμα. Η τεράστια αγάπη του για το Σκανδιναβικό black αλλά και το νέο black metal ρεύμα όπως αυτό εκφράζεται από τους Wolves In The Throne Room, αποτυπώνεται στο 13λεπτο ομώνυμο κομμάτι, την ατμόσφαιρα και τις επιβλητικές μελωδίες να καθηλώνουν ανθρώπους -σαν και μένα- που δεν βρίσκονται κοντά στον συγκεκριμένο ήχο. Στο δεύτερο κομμάτι «The Labyrinth», ο Lunn καταπιάνεται με την αγαπημένη του country και bluegrass, με την απλότητα και την αμεσότητα να καταφέρνουν να κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον. Με τα γνωστά -πνιγμένα στον καπνό και το αλκοόλ φωνητικά- του δημιουργού να σε καταπίνουν, και τις ακουστικές μελωδίες σε πρώτο πλάνο, ο Lunn βγαίνει για άλλη μια βόλτα στο δάσος. Τραγούδια γεμάτα εικόνες και «μυρωδιές» που σε κάνουν πάντα να τα αναζητάς.

Συγκρότημα: Panopticon
Album: The Crescendo Of Dusk
Label: Bindrune
Ημ. Κυκλοφορίας: 26/01/2019

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top