ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Papa Roach – Who Do You Trust?

Το ότι οι Papa Roach έχουν καταφέρει να κρατήσουν το όνομα τους ακόμα λαμπερό το λες και μεγάλη υπόθεση. Η επιτυχία τους τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Μεγάλη Βρετανία τους κράτησε ζωντανούς όσο η μόδα της μουσικής τους άρχισε να περνά, με τον Jacoby Shaddix και την παρέα του…

Το ότι οι Papa Roach έχουν καταφέρει να κρατήσουν το όνομα τους ακόμα λαμπερό το λες και μεγάλη υπόθεση. Η επιτυχία τους τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Μεγάλη Βρετανία τους κράτησε ζωντανούς όσο η μόδα της μουσικής τους άρχισε να περνά, με τον Jacoby Shaddix και την παρέα του να αποδεικνύονται αρκετά έξυπνοι και προσαρμοστικοί. Το προ διετίας «Crooked Teeth» έδωσε το στίγμα των «νέων» Papa Roach, με τις pop εκφάνσεις να κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Βασιζόμενοι -ξανά-στους παραγωγούς Nicholas Furlong, Colin Brittain και Jason Evigain, είναι προφανές ότι η μπάντα νερώνει και άλλο το κρασί της, προκειμένου να παραμείνει στην επικαιρότητα. Αυτό δεν το λέω για κακό, όπως καταλαβαίνετε όμως, η ιστορία των νέων τραγουδιών είναι γεμάτη ραδιοφωνικά κλισέ, pop refrains, κρυστάλλινη παραγωγή και τα συναφή. Όπως και έχει, κομμάτια όπως τα «Elevate», «Not The Only One» και «Come Around» είναι αξιόλογες στιγμές και αυτό φτάνει για τους Papa Roach.

Συγκρότημα: Papa Roach
Album: Who Do You Trust?
Label: Eleven Seven Music
Ημ. Κυκλοφορίας: 18/01/2019

 

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top