ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Η Πασχαλινή ιστορία του Maynard James Keenan

Δείτε το film μικρού μήκος από τον frontman των Tool. Ο Maynard James Keenan των Tool/Puscifer έδωσε στην δημοσιότητα ένα film μικρού μήκους με τίτλο… An Easter Story. Το film εστιάζει στον Larry, μια χαμένη πάπια, που χάθηκε από το κοπάδι του, στην επαρχία Verde Valley της Αριζόνα. Ο Keenan…

Δείτε το film μικρού μήκος από τον frontman των Tool.

Ο Maynard James Keenan των Tool/Puscifer έδωσε στην δημοσιότητα ένα film μικρού μήκους με τίτλο… An Easter Story.

Το film εστιάζει στον Larry, μια χαμένη πάπια, που χάθηκε από το κοπάδι του, στην επαρχία Verde Valley της Αριζόνα. Ο Keenan μεγάλωσε το κοπάδι και διαπίστωσε πως ο Larry έλειπε, αρχίζοντας έτσι την αναζήτησή του, η οποία του δίνει αρκετή τροφή για σκέψη για την γιορτή του Πάσχα, την Άνοιξη και όχι μόνο.

Η μουσική που ακούγεται περιλαμβάνει μια μίξη στο «A Humbling River» των Puscifer, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Ο Keenan περιγράφει την άνοιξη ως την εποχή της αναγέννησης, της αναπαραγωγής, της σωτηρίας και της επανασύνδεσης, ενώ έδωσε και ευχές στους fans.

Ο τραγουδιστής είχε μια δύσκολη περίοδο καθώς διαγνώστηκε με Covid-19 για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί αυτή του την εμπειρία: «Ήταν απαίσιο. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου και μου ήταν δύσκολο ακόμα και να αρθρώσω δύο λέξεις χωρίς να δυσκολεύομαι και χωρίς να βήχω. Τελικά κατέληξε σε πνευμονία, αλλά ευτυχώς πλέον είμαι καλά».

Latest from TV & MOVIES

Go to Top