ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Paul McCartney κυκλοφορεί το βιβλίο «The Lyrics»

Paul McCartney: Η «βιογραφία» του Σκαθαριού μέσα από τους στίχους 154 τραγουδιών του. Ο Paul McCartney ανακοίνωσε το νέο του βιβλίο «The Lyrics», με το οποίο επιχειρεί μια βουτιά στην ζωή και την καριέρα του, μέσα από τους στίχους 154 τραγουδιών του. Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου. Στο…

Paul McCartney: Η «βιογραφία» του Σκαθαριού μέσα από τους στίχους 154 τραγουδιών του.

Ο Paul McCartney ανακοίνωσε το νέο του βιβλίο «The Lyrics», με το οποίο επιχειρεί μια βουτιά στην ζωή και την καριέρα του, μέσα από τους στίχους 154 τραγουδιών του. Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου.

Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται στίχοι, χειρόγραφα σημειώματα, φωτογραφίες και κείμενα του McCartney, από τις πρώτες του ημέρες με τους Beatles, τους Wings, αλλά και την μακρά προσωπική του καριέρα.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου 2021 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer:

Σύμφωνα με την εκδοτική εταιρία, ο Paul McCartney θα ανοίξει τα προσωπικά του αρχεία παρουσιάζοντάς μας ιδιόχειρα σημειώματα, αλλά και κάποιες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και χειρόγραφα.

Τα τραγούδια στο «The Lyrics» παρουσιάζονται αλφαβητικά, με τον βετεράνο τραγουδοποιό να παρουσιάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφτηκαν αυτά.

«Ο κόσμος με έχει ρωτήσει άπειρες φορές να γράψω την αυτοβιογραφία μου. Από την άλλη, εγώ προτιμώ να γράφω τραγούδια. Ίσως για κάποιους ανθρώπους που φτάνουν σε κάποια ηλικία, η συγγραφή μιας βιογραφίας να είναι λογική σκέψη, αλλά για εμένα όχι. Τα πολλά μου τραγούδια μιλάνε για μένα, την ζωή μου και την καριέρα μου» λέει ο McCartney.

Και προσθέτει: «Θεωρώ πως αυτό το βιβλίο θα ρίξει φως και στα τραγούδια μου αλλά και στην ζωή μου. Προσπάθησα να γράψω για την μουσική και το τι σημαίνει αυτή για εμένα».

Στην ολοκλήρωση του «The Lyrics» βοήθησε ο βραβευμένος συγγραφέας Paul Muldoon, ο οποίος είπε από την μεριά του: «Συζητούσα με τον Paul για περισσότερα από πέντε χρόνια. Αυτό το βιβλίο είναι ο,τι πιο κοντινό σε βιογραφία μπορείτε να διαβάσετε».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του McCartney ήταν το περσινό «McCartney III».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top