ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Paul Weller ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του album «Fat Pop (Volume 1)»

Η καραντίνα εκτόξευσε την δημιουργικότητα του Paul Weller. Ο Paul Weller έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου «Fat Pop (Volume 1)» το οποίο ηχογράφησε εν μέσω καραντίνας. Ακούστε το lead single «Cosmic Fringes». Ο βετεράνος Βρετανός τραγουδοποιός πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο album, 16ο συνολικά…

Η καραντίνα εκτόξευσε την δημιουργικότητα του Paul Weller.

Ο Paul Weller έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου «Fat Pop (Volume 1)» το οποίο ηχογράφησε εν μέσω καραντίνας. Ακούστε το lead single «Cosmic Fringes».

Ο βετεράνος Βρετανός τραγουδοποιός πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο album, 16ο συνολικά στην solo καριέρα του, στις 14 Μαΐου μέσω της Polydor, με τους fans να έχουν την δυνατότητα να το προ-παραγγείλουν σε διαφορετικά formats εδώ.

Το album ηχογραφήθηκε στο προσωπικό studio του Weller, Black Barn, στο Surrey της Αγγλίας, εν μέσω σκληρού lockdown. Πρόσφατα, ο στενός του φίλος Noel Gallagher μας είχε προιδεάσει για το album λέγοντας πως ο Weller βρισκόταν σε διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης νέων τραγουδιών. Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν, γράφοντας μάλιστα το 2016 μαζί το κομμάτι «Birth Of An Accidental Hipster» που μπήκε στο album των Monkees, «Good Times!»

Πρώτο δείγμα μέσα από τον δίσκο είναι το «Cosmic Fringes», το video clip του οποίου έκανε πρεμιέρα:

Σύμφωνα με τον ίδιο τον δημιουργό, ο δίσκος περιλαμβάνει «μια συλλογή από ήχους, μελωδίες και διαφορετικά στιλ», ενώ όπως φαίνεται και από τον τίτλο, όλα δείχνουν πως κάποια στιγμή θα πάρουμε στα χέρια μας και το Volume 2.

Το tracklist του «Fat Pop (Volume 1)»:
01. Cosmic Fringes
02. True
03. Fat Pop
04. Shade Of Blue
05. Glad Times
06. Cobweb/Connections
07. Testify
08. That Pleasure
09. Failed
10. Moving Canvas
11. In Better Times
12. Still Glides The Stream

PPAUL WELLER - FAT POP (VOLUME 1)
PAUL WELLER – FAT POP (VOLUME 1)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top