ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Hilton Valentine, ιδρυτικό μέλος των Animals

Ο κιθαρίστας των Animals έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Animals, Hilton Valentine, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε από την δισκογραφική του εταιρία. Είχε παίξει σε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος. «Μαζί με την…

Ο κιθαρίστας των Animals έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Animals, Hilton Valentine, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε από την δισκογραφική του εταιρία. Είχε παίξει σε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος.

«Μαζί με την υπόλοιπη μουσική κοινότητα, θρηνούμε σήμερα για τον θάνατο του Hilton Valentine, ιδρυτικού μέλους των Animals. Ο Valentine ήταν ένας πρωτοπόρος και το παίξιμό του επηρέασε τον rock ήχο των επόμενων δεκαετιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δισκογραφική εταιρία ABKCO.

Ο Valentine γεννήθηκε το 1943 και το 1963 με τους Chas Chandler, Alan Price, John Steele και Eric Burdon έφτιαξαν τους Animals.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top