ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο θρυλικός τραγουδιστής Bill Withers

Είχε τραγουδήσει τα «Ain’t No Sunshine» και «Lean On». Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε ο θρύλος της soul μουσικής Bill Withers. Είχε τραγουδήσει τις κλασικές επιτυχίες Ain’t No Sunshine» και «Lean On». Ο Withers πέθανε έπειτα από επιπλοκές καρδιακής νόσου, με την οικογένεια του να αναφέρει:…

Είχε τραγουδήσει τα «Ain’t No Sunshine» και «Lean On».

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε ο θρύλος της soul μουσικής Bill Withers. Είχε τραγουδήσει τις κλασικές επιτυχίες Ain’t No Sunshine» και «Lean On».

Ο Withers πέθανε έπειτα από επιπλοκές καρδιακής νόσου, με την οικογένεια του να αναφέρει: «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του λατρεμένου και αφοσιωμένου πατέρα και συζύγου μας. Έζησε μια διακριτική ζωή, κοντά στην οικογένεια και τους φίλους του, όμως η μουσική του ανήκει σε όλον τον κόσμο. Σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο, προσευχόμαστε η μουσική του να δώσει λίγη παρηγοριά και να ψυχαγωγήσει τους θαυμαστές του όσο θα φροντίζουν εκείνους που αγαπούν».

Ο Bill Withers είχε πάρει τρία βραβεία Grammy και είχε κάνει τεράστια καριέρα -ειδικά στα 70s- κυκλοφορώντας συνολικά 9 albums.

Latest from TOP STORIES

Go to Top