ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Pilgrim – Walking Into The Forest

Με τους Black Rainbows ταξιδεύουμε με το χαοτικό, ψυχεδελικό, space rock. Με τους Killer Boogie ακούμε πιο «γήινους» κλασικούς rock ήχους και jams από τα 70s. Ε, με τους Pilgrim ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Gabriele Fiori σε κάτι πιο αιθέριο και ακουστικό. Στο solo project του αφεντικού της…

Με τους Black Rainbows ταξιδεύουμε με το χαοτικό, ψυχεδελικό, space rock. Με τους Killer Boogie ακούμε πιο «γήινους» κλασικούς rock ήχους και jams από τα 70s. Ε, με τους Pilgrim ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Gabriele Fiori σε κάτι πιο αιθέριο και ακουστικό. Στο solo project του αφεντικού της Heavy Psych Sounds θα ακούσεις τον Ιταλό χωρίς εφέ, με ελάχιστες ηλεκτρικές κιθάρες, να πειραματίζεται με folk και prog ήχους, σε ένα album που πραγματικά με εντυπωσίασε. Αρχικά, το «Walking Into The Forest» αναδεικνύει την φωνή του δημιουργού («Sailor»), ενώ οι συνθέσεις έχουν έντονο το συναισθηματικό στοιχείο, κάτι που φαίνεται πως είχε ανάγκη να εξωτερικεύσει ο Fiori. Το «Peace Of Mind» που ανοίγει τον δίσκο μαζί με το εξαιρετικό folk/space «Brainstorm» είναι οι συνθέσεις που με κέρδισαν περισσότερο, με το υπόλοιπο album να κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Από τα projects που έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης και ολοκληρώνουν μια πολυεπίπεδη μουσική προσωπικότητα.

Συγκρότημα: The Pilgrim
Album: Walking Into The Forest
Label: Heavy Psych Sounds
Ημ. Κυκλοφορίας: 26/04/2019

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top