ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Placebo ξεκίνησαν να γράφουν το όγδοο album τους!

Ο Brian Molko μιλάει για το επερχόμενο album της μπάντας. Το νέο τους studio album ξεκίνησαν να συνθέτουν οι Placebo, με τον Brian Molko να παραχωρεί συνέντευξη στο ΝΜΕ και να αναφέρεται στο νέο υλικό. Με την ολοκλήρωση της πιο επιτυχημένης εμπορικά περιοδείας τους, οι Placebo μπορούν πλέον να αφοσιωθούν…

Ο Brian Molko μιλάει για το επερχόμενο album της μπάντας.

Το νέο τους studio album ξεκίνησαν να συνθέτουν οι Placebo, με τον Brian Molko να παραχωρεί συνέντευξη στο ΝΜΕ και να αναφέρεται στο νέο υλικό.

Με την ολοκλήρωση της πιο επιτυχημένης εμπορικά περιοδείας τους, οι Placebo μπορούν πλέον να αφοσιωθούν στο νέο τους studio album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο έτος.

Ο Brian Molko έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει τραγούδια, λέγοντας στο NME: «Έχω αρχίσει το γράψιμο. Αυτό που μπορώ να πω τούτη τη στιγμή είναι πως ο δίσκος θα είναι γεμάτος από τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις τραγωδίες που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος σήμερα».

Ο ηγέτης των Placebo δήλωσε επίσης πως ακολουθεί διαφορετικές μεθόδους σύνθεσης, προκειμένου να αντλήσει έμπνευση. Έχοντας ως επιρροή του μάλιστα τον David Bowie και τον τρόπου που εκείνος έγραφε τα τραγούδια του, υποσχέθηκε αρκετές εκπλήξεις στον επερχόμενο δίσκο.

Για την επιρροή που τυχόν έχει ο θάνατος του Bowie στο συνθετικό κομμάτι, ο Molko τόνισε: «Δε ξέρω αν επηρέασε ευθέως τον δίσκο, αλλά σίγουρα τον σκέφτομαι αρκετά, ειδικά μετά και τα 5-6 χρόνια που περάσαμε μαζί στις περιοδείες».

Για το αν τον συμβούλευε: «Αρκετά. Ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος. Ήταν ένας σπουδαίος φίλος και μέντορας. Ακόμα νιώθω την παρουσία του γύρω μου».

Το αποκορύφωμα της συνεργασίας των Placebo με τον David Bowie ήταν το εκπληκτικό single «Without You I’m Nothing».

Latest from TOP STORIES

Go to Top