ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Προχωράει η ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse

Πρεμιέρα σε 1 με 2 χρόνια σύμφωνα με τον πατέρα της τραγουδίστριας. Στο στάδιο της παραγωγής της βρίσκεται η ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse, σύμφωνα με τον πατέρα της τραγουδίστριας, Mitch Winehouse. Σε 1 με 2 χρόνια η πρεμιέρα του film. Ο Mitch Winehouse υπόσχεται…

Πρεμιέρα σε 1 με 2 χρόνια σύμφωνα με τον πατέρα της τραγουδίστριας.

Στο στάδιο της παραγωγής της βρίσκεται η ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse, σύμφωνα με τον πατέρα της τραγουδίστριας, Mitch Winehouse. Σε 1 με 2 χρόνια η πρεμιέρα του film.

Ο Mitch Winehouse υπόσχεται μια «αληθινή εξιστόρηση των γεγονότων της ζωής της Amy», μετά και την κόντρα που είχε το 2015 με τον κινηματογραφιστή Asif Kapadia, ο οποίος είχε γυρίσει το ντοκιμαντέρ Amy.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σενάριο για την ταινία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του, με τους παραγωγούς να αναζητούν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, άγνωστη ηθοποιό από το βόρειο Λονδίνο, με τον Mitch να προσθέτει: «Ιδανικά θα θέλαμε μια άγνωστη κοπέλα, Εβραία, από το βόρειο ή το ανατολικό Λονδίνο, η οποία να μοιάζει κάπως στην Amy και να μιλάει περίπου όπως αυτή».

Η ταινία, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα της τραγουδίστριας, θα κάνει πρεμιέρα σε 1 με 2 χρόνια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top