ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρώτη αντίδραση του Marilyn Manson στις κατηγορίες της Evan Rachel Wood

Για παραποίηση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Manson. Ο Marilyn Manson αντέδρασε πριν από λίγη ώρα στις καταγγελίες της Evan Rachel Wood περί κακοποίησης, με μήνυμά του στο Instagram. Για «παραποίηση της πραγματικότητας» μιλάει ο τραγουδιστής στην ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Η τέχνη και η ζωή μου ήταν…

Για παραποίηση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Manson.

Ο Marilyn Manson αντέδρασε πριν από λίγη ώρα στις καταγγελίες της Evan Rachel Wood περί κακοποίησης, με μήνυμά του στο Instagram. Για «παραποίηση της πραγματικότητας» μιλάει ο τραγουδιστής στην ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Η τέχνη και η ζωή μου ήταν πάντοτε στο επίκεντρο της αμφισβήτησης, όμως αυτές οι κατηγορίες αποτελούν σφοδρή παραποίηση της πραγματικότητας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα συναινετικές με συντρόφους που μοιραζόμασταν τις ίδιες επιθυμίες. Ασχέτως με το πώς -και το γιατί- προσπαθούν κάποιοι να αλλάξουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Marilyn Manson.

Δείτε την:

Πριν από λίγες ώρες η δισκογραφική εταιρία του Manson, Loma Vista Recordings, αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον τρείς ακόμα γυναίκες βγήκαν μπροστά και μίλησαν για τις εμπειρίες τους με τον Marilyn Manson, με τις καταγγελίες να κάνουν λόγο για σωματική και ψυχολογική βία, απειλές και εκφοβισμούς.

Μια από αυτές, η Sarah McNeilly, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με κλείδωνε σε δωμάτια για να με τιμωρήσει και πολλές φορές τον άκουγα να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. Με κρατούσε μακριά από τους φίλους μου και δεν μου επέτρεπε να βρίσκομαι κοντά σε άλλους καλλιτέχνες προκειμένου να προωθήσω την δουλειά μου».

Η Evan Rachel Wood ήδη από το 2016 είχε καταθέσει στην αστυνομία πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας από τον Marilyn Manson, ενώ και σε άρθρο της στο περιοδικό Rolling Stone είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση που βίωσε.

«Επτά χρόνια μετά τους βιασμούς μου, διαγνώσθηκα με μετατραυματικό στρες. Νόμιζα ότι τρελαινόμουν. Κατέστρεψα τις σχέσεις μου με άλλους ανθρώπους. Αυτοκαταστράφηκα. Αποπειράθηκα δύο φορές να αυτοκτονήσω. Κλείστηκα σε ψυχιατρική κλινική. Ο βιασμός δεν είναι μόνο λίγα λεπτά φρίκης. Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή σαν αργός θάνατος» είχε αναφέρει σε άλλο κομμάτι της κατάθεσής της.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top