ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Πρώτη ματιά για το The Beatles: Get Back του Peter Jackson

Οι Beatles μέσα από το βλέμμα του πετυχημένου σκηνοθέτη. Ο Peter Jackson έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο teaser trailer του film που ετοιμάζει για τους Beatles. Τον Αύγουστο του 2021 η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τα Σκαθάρια. Το film επικεντρώνεται στο ταξίδι και τις προετοιμασίες του συγκροτήματος για την ηχογράφηση…

Οι Beatles μέσα από το βλέμμα του πετυχημένου σκηνοθέτη.

Ο Peter Jackson έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο teaser trailer του film που ετοιμάζει για τους Beatles. Τον Αύγουστο του 2021 η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τα Σκαθάρια.

Το film επικεντρώνεται στο ταξίδι και τις προετοιμασίες του συγκροτήματος για την ηχογράφηση και την κυκλοφορία του «Let It Be» που κυκλοφόρησε το 1970.

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του Lord Of The Rings αλλά και του The Hobbit είχε πρόσβαση σε έναν πλούτο πληροφοριών καθώς είχε στην διάθεσή του ηχητικά ντοκουμέντα 140 ωρών και οπτικοακουστικό υλικό 55 ωρών, τα οποία και αποτέλεσαν την βάση για να χτιστεί η ταινία.

Θυμίζουμε πως το «Let It Be» ηχογραφήθηκε με τους Beatles να βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης, και παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί για τις σχέσεις των μελών του συγκροτήματος εκείνη την εποχή, ο Jackson επιχειρεί να δώσει μια άλλη οπτική στα πράγματα.

Το 2019 ο Paul McCartney είχε δηλώσει για το The Beatles: Get Back: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Peter έσκαψε τόσο βαθιά στα αρχεία μας και παρουσιάζει επιτέλους την αληθινή ιστορία για την τελευταία studio ηχογράφηση των Beatles. Η αγάπη και η φιλία μας θυμίζει τα τρελά χρόνια που περάσαμε μαζί».

Στο ντοκιμαντέρ -σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει- θα δούμε και πλάνα από την θρυλική 42λεπτη εμφάνιση των Σκαθαριών στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων της Apple. Ήταν η τελευταία φορά που οι John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr έπαιξαν μαζί.

Η Disney λόγω και του κορωνοϊού αποφάσισε να καθυστερήσει την πρεμιέρα του The Beatles: Get Back, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2021. Εκείνη την περίοδο θα κυκλοφορήσει και μια νέα επεξεργασμένη έκδοση της ταινίας Let It Be, που σκηνοθέτησε ο Michael Lindsay-Hogg.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top