ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο δείγμα από το επερχόμενο album των 1000mods

Σύντομα οι ανακοινώσεις για τον τέταρτο δίσκο. Οι 1000mods έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο teaser από το επερχόμενο, τέταρτο συνολικά, studio album τους, μεγαλώνοντας την αγωνία μας για το τελικό αποτέλεσμα. Σύντομα οι ανακοινώσεις για τον διάδοχο του «Repeated Exposure To…». Οι 1000mods ηχογράφησαν τα νέα του τραγούδια στο Seattle…

Σύντομα οι ανακοινώσεις για τον τέταρτο δίσκο.

Οι 1000mods έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο teaser από το επερχόμενο, τέταρτο συνολικά, studio album τους, μεγαλώνοντας την αγωνία μας για το τελικό αποτέλεσμα. Σύντομα οι ανακοινώσεις για τον διάδοχο του «Repeated Exposure To…».

Οι 1000mods ηχογράφησαν τα νέα του τραγούδια στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Litho Studio (ιδιοκτησίας του Stone Gossard των Pearl Jam) και στο London Bridge Studio (εκεί όπου ηχογραφήθηκε το θρυλικό ντεμπούτο των Pearl Jam «Ten», το ντεμπούτο των Soundgarden αλλά και albums των Alice In Chains).

Το τελικό αποτέλεσμα φέρει την σφραγίδα του Matt Bayles, γνωστού από τις συνεργασίες του με τους Isis, Mastodon, Pearl Jam και άλλων.

Το νέο album των 1000mods βρίσκεται στην λίστα του rockyourlife με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες που αναμένουμε μέσα στο 2020.

Οι 1000mods αναμένεται να ανακοινώσουν όλες τις πληροφορίες του νέου τους δίσκου μέσα στο επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι στο rockyourlife για όλες τις λεπτομέρειες.

Latest from TOP STORIES

Go to Top