ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοχρονιά με νέο single από τους Foo Fighters

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Foo Fighters «No Son Of Mine». Οι Foo Fighters υποδέχονται την νέα χρονιά με το ολοκαίνουριο single τους «No Son Of Mine», δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Medicine At Midnight». Στις αρχές Νοεμβρίου οι Foo Fighters έδωσαν στην δημοσιότητα τις πληροφορίες του…

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Foo Fighters «No Son Of Mine».

Οι Foo Fighters υποδέχονται την νέα χρονιά με το ολοκαίνουριο single τους «No Son Of Mine», δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Medicine At Midnight».

Στις αρχές Νοεμβρίου οι Foo Fighters έδωσαν στην δημοσιότητα τις πληροφορίες του νέου τους δίσκου «Medicine At Midnight» καθώς και το πρώτο single «Shame Shame». Σήμερα, ανήμερα πρωτοχρονιάς, το συγκρότημα του Dave Grohl δίνει πρωτοχρονιάτικο δώρο στους οπαδούς με το single «No Son Of Mine» το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

«Είναι ο δέκατος δίσκος μας η 25η επέτειος του συγκροτήματος. Κοιτάξαμε πίσω στο παρελθόν μας και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν» είπε πρόσφατα στο SiriusXM ο Grohl.

Για το στιλ του δίσκου, ο φυσικός ηγέτης τους συγκροτήματος είπε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω για dance, funk ή disco και να βάλω αυτές τις λέξεις δίπλα στο όνομα των Foo Fighters, αλλά όλοι στο group μεγαλώσαμε και με αυτές τις μουσικές».

Ο Grohl είπε πως όσοι στο group έχουν ένα μεγάλο εύρος επιρροών, κάτι που επηρεάζει και τα νέα τραγούδια της μπάντας: «Αποφασίσαμε να στήσουμε ένα rock party στο νέο μας album».

Το «Medicine At Midnight» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Φεβρουαρίου, 4 χρόνια μετά το «Concrete & Gold».

Το tracklist του «Medicine At Midnight»:
01. Making A Fire
02. Shame Shame
03. Cloudspotter
04. Waiting On A War
05. Medicine at Midnight
06. No Son Of Mine
07. Holding Poison
08. Chasing Birds
09. Love Dies Young

FOO FIGHTERS – MEDICINE AT MIDNIGHT

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top