ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Queen + Adam Lambert στην Αυστραλία με συνταγή… Live Aid 1985

Δείτε videos από το Fire Fight Australia live concert. Οι Queen με τον Adam Lambert έδωσαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου μια μεγάλη συναυλία στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα τους προηγούμενους μήνες. Το show…

Δείτε videos από το Fire Fight Australia live concert.

Οι Queen με τον Adam Lambert έδωσαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου μια μεγάλη συναυλία στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα τους προηγούμενους μήνες.

Το show πραγματοποιήθηκε στο ANZ Stadium της Αυστραλιανής μεγαλούπολης μπροστά σε 50,000 οπαδούς, με το συγκρότημα να παίζει ζωντανά τα ίδια κομμάτια που έπαιξε και στο Live Aid το 1985!

Οι Queen ξεκίνησαν με το «Bohemian Rhapsody» και συνέχισαν με τα «Radio Gaga», «Hammer To Fall», «Crazy Little Thing Called Love», «We Will Rock You» και «We Are The Champions». Σε γιγαντοοθόνη πίσω από την σκηνή η εικόνα του Freddie Mercury επισκίαζε την παρουσία της μπάντας, με τον κιθαρίστα Brian May να γράφει στο Instagram: «Fire Fight Australia απόψε. Εξαιρετικό! Έχω να νιώσω έτσι από το Live Aid».

Οι Queen έδωσαν στην δημοσιότητα τα performance clips των «We Will Rock You» και «We Are The Champions».

 

Στο πλευρό των Queen + Adam Lambert ήταν και ο Alice Cooper, ο οποίος έπαιξε ζωντανά τα κλασικά του hits «Department Of Youth», «I’m Eighteen», «Poison» και «School’s Out».

Queen and Adam Lambert: Fire Fight Australia February 16, 2020
1. Bohemian Rhapsody
2. Radio Gaga
3. Ay-Oh
4. Hammer To Fall
5. Crazy Little Thing Called Love
6. We Will Rock You
7. We Are The Champions

Latest from IN FOCUS

Go to Top