ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Το «Among The Living» των Anthrax γίνεται κόμικ

Γνωστοί συγγραφείς και μουσικοί στο εγχείρημα των Anthrax. Το κλασικό album των Anthrax «Among The Living» συμπληρώνει το 2021 40 χρόνια, με το συγκρότημα να ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον εορτασμό της επετείου. Οι Αμερικανοί πρόκειται να ρίξουν στην αγορά ένα επετειακό graphic novel, στο οποίο θα υπάρχει εξιστόρηση…

Γνωστοί συγγραφείς και μουσικοί στο εγχείρημα των Anthrax.

Το κλασικό album των Anthrax «Among The Living» συμπληρώνει το 2021 40 χρόνια, με το συγκρότημα να ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον εορτασμό της επετείου.

Οι Αμερικανοί πρόκειται να ρίξουν στην αγορά ένα επετειακό graphic novel, στο οποίο θα υπάρχει εξιστόρηση (ανά τραγούδι) της πλοκής του θρυλικού thrash metal album.

Οι Anthrax στο νέο τους εγχείρημα θα ζητήσουν την βοήθεια αρκετών γνωστών δημιουργών του χώρου όπως ο διάσημος Greg Nicotero του «The Walking Dead», αλλά και μουσικών. Αναλυτικά στο project θα συμμετέχουν οι: Grant Morrison, Brian Azzarello, Jimmy Palmiotti, Brian Posehn, Rick Remender, Roland Boschi, Maan House, Dave Johnson, Scott Koblish, Darrick Robertson, Corey taylor, Rob Zombie, Gerald και Mikey Way (My Chemical Romance) και ο Joe Trohman (Fall Out Boy).

Οι Scott Ian και Charlie Benante επινόησαν μια νέα ιστορία βασισμένη στο «I Am The Law», στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι ο Judge Dredd.

Μιλώντας για αυτό, ο Ian τόνισε: «Έφτιαξα μια ιστορία για το «I Am The Law» με τον Judge Dredd την οποία είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό. Έστειλα την ιδέα αυτή στην Rebellion (εταιρία που έχει τα δικαιώματα του χαρακτήρα) και πλέον όλα πήραν τον δρόμο τους. Το «Among The Living» έρχεται να πιστοποιήσει την αγάπη που έχω για τα comics».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer του ομολογουμένως εντυπωσιακού project που σχεδιάζουν οι Anthrax:

Τον Σεπτέμβριο οι Anthrax παρουσίασαν το δικό τους αντισηπτικό… Stop Spreading The Disease.

Οι Αμερικανοί metallers βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου, ο οποίος θα διαδεχθεί το «For All Kings» του 2016, με τον Scott Ian να κάνει λόγο για ένα ευθύ και αρκετά βαρύ album.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top