ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Bad Decisions»: Νέο video από το comeback των Strokes

Στις 10 Απριλίου η κυκλοφορία του «The New Abnormal». Οι Strokes λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού «At The Door», επανέρχονται με το «Bad Decisions», δεύτερο single μέσα από το comeback album τους «The New Abnormal». Ήταν να μη γίνει η αρχή φαίνεται… μια εβδομάδα μετά το…

Στις 10 Απριλίου η κυκλοφορία του «The New Abnormal».

Οι Strokes λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού «At The Door», επανέρχονται με το «Bad Decisions», δεύτερο single μέσα από το comeback album τους «The New Abnormal».

Ήταν να μη γίνει η αρχή φαίνεται… μια εβδομάδα μετά το «At The Door», οι Strokes ρίχνουν στην αγορά και το δεύτερο single τους, το οποίο έκανε πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Με σαφώς πιο rock διάθεση σε σχέση με το πρώτο δείγμα γραφής, το «Bad Decisions» φέρνει το συγκρότημα πιο κοντά στις ρίζες του.

Το έκτο full length album των Strokes ηχογραφήθηκε στα Shangri-La Studios, στο Malibu, με παραγωγό τον σπουδαίο Rick Rubin. Το «The New Abnormal» ακολουθεί το LP «Comedown Machine» του 2013. Τα 2016 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το EP «Future Present Past».

Το tracklist του «The New Abnormal»:
01. The Adults Are Talking
02. Selfless
03. Brooklyn Bridge To Chorus
04. Bad Decisions
05. Eternal Summer
06. At The Door
07. Why Are Sundays So Depressing
08. Not The Same Anymore
09. Ode To The Mets

THE STROKES – THE NEW ABNORMAL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top