ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«The Chant»: Ακούστε το νέο τραγούδι των Gojira

Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα το τελευταίο single πριν την επίσημη κυκλοφορία του «Fortitude». Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα το «The Chant», το νέο και τελευταίο single πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Fortitude». Λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου (το…

Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα το τελευταίο single πριν την επίσημη κυκλοφορία του «Fortitude».

Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα το «The Chant», το νέο και τελευταίο single πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Fortitude».

Λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου (το «The Fortitude» θα βρίσκεται στα καταστήματα την Παρασκευή 30 Απριλίου), οι Gojira δίνουν στους fans ακόμα ένα δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο album.

Μετά τα «Into The Storm», «Another World», «Born For One Thing» και «Amazonia», οι Γάλλοι progressive metallers μας παρουσιάζουν ακόμα ένα καταπληκτικό τραγούδι μέσα από το album.

Το «The Chant» βρίσκει τους Γάλλους πιο μελωδικούς από ποτέ, με το κομμάτι να ακολουθεί πιο αργό τέμπο. Το group το χαρακτήρισε ως «τελετουργικό», σε ότι έχει να κάνει με τις ενορχηστρώσεις, το τέμπο αλλά και την χρήση των κρουστών, σημειώνοντας… «Αφήστε τον ήχο του να σας συναρπάσει και να σας ανεβάσει στα ουράνια».

Ακούστε το:

Το συγκρότημα ηχογράφησε το album, πρώτο μετά το «Magma» του 2016, στο studio του στην Νέα Υόρκη με τον Duplantier να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού.

Θυμίζουμε πως ο διάδοχος του «Magma» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου μέσω της Roadrunner Records. Οι Gojira αναμένεται να βγουν σε περιοδεία με τους Deftones μέσα στο 2022, σε ένα από τα πιο δυνατά line-ups των τελευταίων ετών.

Το tracklist του «Fortitude»:
01. Born For One Thing
02. Amazonia
03. Another World
04. Hold On!
05. New Found
06. Fortitude
07. The Chant
08. Sphinx
09. Into The Storm
10. The Trails
11. Grind

GOJIRA - FORTITUDE
GOJIRA – FORTITUDE

Latest from TOP STORIES

Go to Top