ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Devotional»: Ακούστε το νέο single του Sivert Høyem

Ο frontman των Madrugada κυκλοφορεί το EP «Roses Of Neurosis». Ο Sivert Høyem έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του single «Devotional», μέσα από το επερχόμενο EP του «Roses Of Neurosis» που θα κυκλοφορήσει στις 12 του επόμενου μήνα. Συνεργασία με τον σπουδαίο τρομπετίστα της Νορβηγικής τζαζ, Nils Petter Molvær. Λίγους…

Ο frontman των Madrugada κυκλοφορεί το EP «Roses Of Neurosis».

Ο Sivert Høyem έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του single «Devotional», μέσα από το επερχόμενο EP του «Roses Of Neurosis» που θα κυκλοφορήσει στις 12 του επόμενου μήνα. Συνεργασία με τον σπουδαίο τρομπετίστα της Νορβηγικής τζαζ, Nils Petter Molvær.

Λίγους μήνες μετά το «Run Away», ο τραγουδιστής των Madrugada κυκλοφόρησε ακόμα ένα κομμάτι μέσα από το πολυαναμενόμενο EP που θα είναι διαθέσιμο στις 12 Φεβρουαρίου.

«Το «Devotional» φτιάχτηκε στο παλιό μου studio στο Όσλο, μαζί με τον Christer Knutsen. Εγώ έγραφα την φωνή και τις κιθάρες και ο Christer έπαιζε με τον ήχο και τα υπόλοιπα όργανα. Όσο το κομμάτι έπαιρνε την τελική του μορφή, είδαμε πως υπήρχε ένα σημείο που «φώναζε» για solo. Τότε μας ήρθε στο μυαλό το όνομα του Nils Petter Molvær» είπε αρχικά ο Høyem.

Και πρόσθεσε για το πώς τελικά η συνεργασία έλαβε σάρκα και οστά: «Συναντηθήκαμε μέσω του παλιού μου manager σε μια συναυλία των Madrugada στο Άμστερνταμ πριν 20 χρόνια. Είχαμε πολλές κοινές μουσικές αναφορές και συζητήσαμε αρκετά. Ήθελα να συνεργαστώ μαζί του εδώ και καιρό. Ο ιδιαίτερος ήχος που χαρίζει τόσο στο «Devotional» όσο και σε ένα άλλο τραγούδι, απογειώνει το κομμάτι».

Ακούστε το:

Ο Hoyem ολοκλήρωσε ευχαριστώντας τον Nils Peter Molvær: «Ο Nils Petter δεν είναι από τους ανθρώπους πους συνηθίζουν να συμμετέχει σε projects που δεν σχετίζονται με το δικό του ύφος και για αυτό τον ευχαριστώ ιδιαίτερα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που έπαιξε μαζί μας».

Ο Σκανδιναβός τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τελευταίο του solo album «Lioness» το 2016.

SIVERT HOYEM - ROSES OF NEUROSIS
SIVERT HOYEM – ROSES OF NEUROSIS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top