ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«My Hands Are Empty»: Ακούστε το νέο single των Machine Head

Πρώτη συνεργασία των Robb Flynn και Logan Mader μετά από 24 χρόνια. Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «My Hands Are Empty». Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Robb Flynn με τον κιθαρίστα του κλασικού πρώτου album «Burn My Eyes», Logan Mader, μετά…

Πρώτη συνεργασία των Robb Flynn και Logan Mader μετά από 24 χρόνια.

Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «My Hands Are Empty». Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Robb Flynn με τον κιθαρίστα του κλασικού πρώτου album «Burn My Eyes», Logan Mader, μετά από 2 και πλέον δεκαετίες!

Ο Flynn είπε για το «My Hands Are Empty»: «Είναι ένα θλιμμένο τραγούδι το οποίο ωστόσο κρύβει αισιοδοξία. Έχω φίλους που ξεπέρασαν τους εθισμούς τους και άλλους που ακόμα παλεύουν με την εξάρτηση τους από την ηρωίνη. Προσωπικά έχω ξεπεράσει τους δικούς μου και θέλω να μοιραστούμε τις ιστορίες μας με τον κόσμο και να το ξεπεράσουμε μαζί».

Για το μουσικό μέρος, ο Flynn δήλωσε πως κινήθηκε στα μονοπάτια του «Through The Ashes Of Empires».

Ακούστε το «My Hands Are Empty»:

Για την συνεργασία του με τον Mader πρόσθεσε: «Του είχα πει στην πρόσφατη περιοδεία για τα 25 χρόνια του «Burn My Eyes» πως χρειάζομαι ορισμένα riffs για κάποια νέα τραγούδια. Χαίρομαι που και ο ίδιος ενθουσιάστηκε. Του έστειλα το τραγούδι και την επόμενη μέρα απάντησε με το riff στην γέφυρα του κομματιού. Χαίρομαι που συνεργαζόμαστε έπειτα από 24 χρόνια».

Και ο Mader όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα η επιστροφή μου στους Machine Head. Το τραγούδι ήταν έτοιμο και απλώς του έλειπαν κάποια riffs. Μου το έστειλε ο Rob και εγώ έβαλα ό,τι πίστευα πως έλειπε. Είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι, όπως και το συναίσθημα του να συνεργάζομαι ξανά με τον Robb».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top