ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«King Ghost»: Δείτε το νέο video clip του Steven Wilson

Ακόμα ένα δείγμα από το επερχόμενο «The Future Bites». Μετά την κυκλοφορία του «Eminent Sleaze» τον περασμένο μήνα, ο Steven Wilson μας δίνει ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album του «The Future Bites», με το video clip του «King Ghost». Στις 29 Ιανουαρίου 2021 η κυκλοφορία του νέου…

Ακόμα ένα δείγμα από το επερχόμενο «The Future Bites».

Μετά την κυκλοφορία του «Eminent Sleaze» τον περασμένο μήνα, ο Steven Wilson μας δίνει ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album του «The Future Bites», με το video clip του «King Ghost». Στις 29 Ιανουαρίου 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Όπως μας είχε ανακοινώσει ο Steven Wilson, το video clip του νέου του single έκανε σήμερα πρεμιέρα, δίνοντας μας ακόμα μια γεύση από το πώς θα ηχεί το επερχόμενο album του.

Με τα synths και τα keyboards σε πρώτο πλάνο, χωρίς κιθάρες και rock αισθητική, το «King Ghost» δένει με το ύφος του δίσκου που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς ο Άγγλος.

Θυμίζουμε πως αρχικά ο δίσκος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου, όμως η πανδημία ανέβαλλε την κυκλοφορία του.

«Όπως πολλές άλλες δουλειές μου, έτσι και το «The Future Bites» δεν είναι μόνο μουσική. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept που περιλαμβάνει artwork, videos και μια περιοδεία. Όλα αυτά σε μεγαλύτερη κλίμακα από οτιδήποτε είχα κάνει ως τώρα. Τα προβλήματα με την πανδημία με αναγκάζουν να αναβάλλω τα σχέδια μου και με βαριά καρδιά να μεταθέσω την κυκλοφορία του album για τον ερχόμενο Ιανουάριο» δήλωσε ο Άγγλος πρώην ηγέτης των Porcupine Tree.

Το tracklist του «The Future Bites»
01. Unself
02. Self
03. King Ghost
04. 12 Things I Forgot
05. Eminent Sleaze
06. Personal Shopper
07. Man Of The People
08. Follower
09. Anyone But Me

STEVEN WILSON - THE FUTURE BITES
STEVEN WILSON – THE FUTURE BITES

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top