ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Man Of The People»: Νέο single από τον Steven Wilson

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του «The Future Bites». Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του δίσκου «The Future Bites», ο Steven Wilson δίνει στους fans το νέο single «Man Of The People», ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το album. «Το τραγούδι είναι για τον άνθρωπο που…

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του «The Future Bites».

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του δίσκου «The Future Bites», ο Steven Wilson δίνει στους fans το νέο single «Man Of The People», ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το album.

«Το τραγούδι είναι για τον άνθρωπο που στέκεται πίσω από ντροπιασμένους πολιτικούς ή θρησκευτικούς ηγέτες οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλικά σκάνδαλα. Η σύζυγος, η φίλη, ο σύντροφος, τα παιδιά και οι οικογένειες είναι οι παράπλευρες απώλειες» λέει στο μήνυμα του για το κομμάτι ο Βρετανός.

Ακούστε το μελωδικό νέο τραγούδι του Steven Wilson:

Από τον πολυαναμενόμενο δίσκο έχουμε ακούσει ήδη τα «12 Things I Forgot», «King Ghost«, «Eminent Sleaze» και «Personal Shopper».

Ο πρώην ηγέτης των Porcupine Tree έχει δηλώσει πως το νέο του δισκογραφικό εγχείρημα είναι το λιγότερο κιθαριστικό της καριέρας του, τονίζοντας πως για τον ίδιο αυτή η εξέλιξη αποτελεί σημάδι εξέλιξης για τον ίδιο.

Το «The Future Bites» είναι το έκτο προσωπικό album του Wilson, πρώτο μετά το «To The Bone» του 2017.

Το tracklist του «The Future Bites»:
01. Unself
02. Self
03. King Ghost
04. 12 Things I Forgot
05. Eminent Sleaze
06. Man Of The People
07. Personal Shopper
08. Follower
09. Count Of Unease

STEVEN WILSON - THE FUTURE BITES
STEVEN WILSON – THE FUTURE BITES

Latest from TOP STORIES

Go to Top