ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Nemmortal»: Πρώτο δείγμα από το νέο album των Need

Δείτε το video clip του «Nemmortal». Οι Need έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο τους album «Norchestrion: A Song For The End». Πρόκειται για το «Nemmortal», πρώτο single του νέου δίσκου, το video clip του οποίου έκανε πρεμιέρα και μπορείτε να δείτε παρακάτω: Οι Need ανακοίνωσαν…

Δείτε το video clip του «Nemmortal».

Οι Need έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο τους album «Norchestrion: A Song For The End».

Πρόκειται για το «Nemmortal», πρώτο single του νέου δίσκου, το video clip του οποίου έκανε πρεμιέρα και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Οι Need ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου τους album, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου από την Ikaros Records.

Για το νέο τραγούδι δήλωσαν οι Need: «Πρόκειται για ένα από τα βαρύτερα και πιο σκοτεινά τραγούδια μέσα από τον δίσκο και για αυτό αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε ως πρώτο single. Το «Nemmortal» δίνει το στίγμα του album και μας αντιπροσωπεύει τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά».

Ο διάδοχος του εξαιρετικού «Hegaiamas: A Song For Freedom» αποτελεί σύμφωνα και με το ίδιο το συγκρότημα, το πιο φιλόδοξο δισκογραφικό βήμα ως τώρα.

«Ο δίσκος έχει τον χαρακτηριστικό ήχο του συγκροτήματος, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθήσαμε να πειραματιστούμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πιστεύουμε ειλικρινά πως αυτός ο δίσκος έχει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι φίλοι του progressive metal. Ανυπομονούμε να το ακούσετε» καταλήγουν οι Need.

Μπορείτε να παραγγείλετε το νέο album των Need μέσα από την σελίδα τους στο Bandcamp. Αυτό θα είναι διαθέσιμο σε digipak CD, διπλό βινύλιο (με limited edition χρωματιστή έκδοση), καθώς και ένα box-set που θα περιλαμβάνει το βινύλιο, το CD καθώς και ένα αποκλειστικό t-shirt. Φυσικά, ο δίσκος θα βγει ψηφιακά και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Θυμίζουμε το tracklist του «Norchestrion: A Song For The End»:
01. Avia
02. Beckethead
03. Nemmortal
04. Bloodlux
05. V.a.d.i.s.
06. Norchestrion
07. Circadian
08. Ananke
09. Kinwind

NEED - NORCHESTRION: A SONG FOR THE END
NEED – NORCHESTRION: A SONG FOR THE END

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top