ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«The Passage»: Αυτό είναι το πρώτο δείγμα των νέων Lunatic Soul

Ακούστε το «The Passage» μέσα από το νέο album των Lunatic Soul. Πριν από λίγες ημέρες οι Lunatic Soul του Mariusz Duda ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, έβδομου συνολικά, studio album με τίτλο «Through Shaded Woods». Πρώτο δείγμα μέσα από το album το «The Passage» που έκανε…

Ακούστε το «The Passage» μέσα από το νέο album των Lunatic Soul.

Πριν από λίγες ημέρες οι Lunatic Soul του Mariusz Duda ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, έβδομου συνολικά, studio album με τίτλο «Through Shaded Woods». Πρώτο δείγμα μέσα από το album το «The Passage» που έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Το «The Passage», αποτελεί χαρακτηριστικό κομμάτι του νέου δίσκου του group, στο οποίο μπαίνουμε σε ένα μυστηριώδες δάσος γεμάτο δυναμικούς, τελετουργικούς χορούς. Ο τίτλος είναι ο προορισμός για τον κύριο χαρακτήρα, όπου πρόκειται να καθαριστεί και να αναγεννηθεί» τονίζει το συγκρότημα για το νέο single, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Το νέο album θα κυκλοφορήσει από την Αγγλική Kscope στις 13 Νοεμβρίου και θα διαδεχθεί το «Under The Fragmented Sky» του 2018. Όπως δήλωσε ο δημιουργός του, πρόθεση του ήταν να πειραματιστεί με την Σκανδιναβική και Σλαβική folk μουσική. Έχοντας ζήσει μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας σε περιοχή με πολλά δάση και λίμνες, ο Duda δήλωσε: «Νομίζω πως ανέκαθεν ήθελα να δημιουργήσω έναν δίσκο με αυτά τα στοιχεία από την παιδική μου ηλικία και όχι μόνο. Αυτός ο δίσκος είναι σημείο αναφοράς στην καριέρα μου».

Την περίοδο των σκληρών περιοριστικών μέτρων ελέω της πανδημίας, ο Duda ηχογράφησε το μινιμαλιστικό solo album «Lockdown Spaces», το οποίο διέθεσε μέσω διαδικτύου. «Για να διατηρήσω αυτό το «αίσθημα εγκλεισμού», έπαιξα όλα τα ηλεκτρονικά όργανα και τα samples. Η μουσική είναι επηρεασμένη από όλα όσα ζήσαμε την περίοδο της καραντίνας» δήλωσε.

Το tracklist του «Through Shaded Woods»:

CD1:
01. Navvie
02. The Passage
03. Through Shaded Woods
04. Oblivion
05. Summoning Dance
06. The Fountain

CD2:
01. Vyraj
02. Hylophobia
03. Transition II

Lunatic Soul album cover
LUNATIC SOUL – THROUGH SHADED WOODS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top