ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Smile»: Ακούστε το νέο single των Wolf Alice

Οι Wolf Alice κυκλοφορούν το δεύτερο δείγμα μέσα από το νέο τους album. Μετά το «The Last Man On Earth» που ακούσαμε στα τέλη Φεβρουαρίου, οι Wolf Alice έδωσαν στην δημοσιότητα το «Smile», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Blue Weekend». Τον Ιούνιο ο νέος δίσκος των Αμερικανών…

Οι Wolf Alice κυκλοφορούν το δεύτερο δείγμα μέσα από το νέο τους album.

Μετά το «The Last Man On Earth» που ακούσαμε στα τέλη Φεβρουαρίου, οι Wolf Alice έδωσαν στην δημοσιότητα το «Smile», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Blue Weekend». Τον Ιούνιο ο νέος δίσκος των Αμερικανών alternative rockers.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Ellie Rowsell μιλώντας για το νέο κομμάτι, τόνισε: «Είναι γραμμένο για όσους βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα για εσένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Είναι ένα από τα κομμάτια που έγραψα, σκεπτόμενη πως θα είναι να το παίζουμε ζωντανά. Οι live εμφανίσεις μου λείπουν πολύ. Νιώθω λες και φωνάζω στο μαξιλάρι μου».

Δείτε το video clip του «Smile»:

Μιλώντας για τον δίσκο, ο κιθαρίστας Joff Oddie είπε πως πρόκειται για μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που έχει γράψει ποτέ η τραγουδίστρια και βασική συνθέτης των Wolf Alice, Ellie Rowsell. Το συγκρότημα πέρασε αρκετό χρόνο συνθέτοντας υλικό για τον διάδοχο του καταπληκτικού «Visions Of Life» που κυκλοφόρησε το 2017.

Το «Blue Weekend» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 11 Ιουνίου από την Dirty Hit, η οποία κυκλοφόρησε και τα δύο προηγούμενα LPs των Αμερικανών rockers.

Το tracklist του «Blue Weekend»:
01. The Beach
02. Delicious Things
03. Lipstick On The Glass
04. Smile
05. Safe From Heartbreak (If You Never Fall In Love)
06. How Can I Make It OK?
07. Play The Greatest Hits
08. Feeling Myself
09. The Last Man On Earth
10. No Hard Feelings
11. The Beach II

WOLF ALICE - BLUE WEEKEND
WOLF ALICE – BLUE WEEKEND

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top